Catena, farmacia Inimii, lanseaza noul site de cumparaturi online!

Catena, farmacia Inimii, lanseaza noul site de cumparaturi online! Catena, farmacia Inimii, lanseaza noul site de cumparaturi online!

Ultima actualizare: 16 iulie 2014

Misiunea Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, este de a ajuta in permanenta prin sfaturi si recomandari profesioniste oferite tuturor pacientilor, din toate colturile tarii. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tale, Catena iti ofera o noua facilitate, aceea de a comanda online produsele de care ai nevoie, la preturi speciale!

Pe noul site gasesti o gama variata de produse pentru sanatatea ta si a familiei:

  • Farmaceutice
  • Produse parafarmaceutice
  • Cosmetice si cadouri pentru fiecare buget
  • Dermatocosmetice de cea mai buna calitate
  • Remedii homeopate si terapii naturiste

In plus, viziteaza sectiunea Oferte, unde te asteapta promotii si preturi accesibile la o multime de produse, de la suplimente si produse pentru slabit pana la cosmetice pentru ingrijirea intregului corp.

Alegi, comanzi, ridici direct de la Catena!

De acum, este mult mai simplu sa ai toate produsele dorite. Tot ce trebuie sa faci este sa le alegi, sa le adaugi in cos si sa le comanzi online! Comanda va fi preluata instant de un operator si, in cel mai scurt timp, poti ridica toate produsele comandate de la cea mai apropiata farmacie Catena. Un pas simplu si eficient pentru sanatatea ta si a familiei!

In farmacii, poti beneficia si de reducerile acordate in baza cardului de fidelitate Catena. Pe site, iti oferim informatii despre diverse afectiuni, sfaturi pentru ingrijirea pielii, recomandari pentru o dieta sanatoasa si slabit, plus cele mai noi descoperiri cu privire la cuplu si fertilitate.

Intra acum pe noul site Catena farmacie online, alege din gama variata de produse si comanda simplu si rapid!

Raluca Baciu