Fertilovit FPCOS X 30 portii

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Fertilovit FPCOS X 30 portii - Catena

Combinatie de micronutrienti cu inozitol, N-acetil-L-cisteina, crom si o doza mare de acid folic. Pentru acoperirea nevoii crescute de inozitol, acizi grasi omega-3, vitamine si minerale.

Fertilovit® FPCOS este un supliment alimentar destinat scopurilor medicale special, adaptat pentru a satisface nevoile specifice ale femeilor cu PCOS (sindromul ovarelor polichistice) ce planifica o sarcina. Ca urmare a nivelurilor crescute de hormoni masculini, ele sufera adesea de tulburari de maturizare a ovocitelor asociate cu menstruatie neregulata sau chiar lipsa acesteia. Rezistenta la insulina apare de asemenea frecvent. Acest lucru duce la o cerere specific crescuta de vitamine, minerale si alte substante.

Inozitol, N-acetil-L-cisteina, DHA si EPA in combinatie cu o doza mare de acid folic si alti nutrienti acopera aceasta necesitate, sprijinind astfel femeile cu PCOS care planifica sarcina.

Indicatii: Pentru managementul dietetic al femeilor cu endometrioza ce planifica obtinerea unei sarcini.

Va rugam sa retineti: Fertilovit® FPCOS este un supliment alimentar incomplet nutritional, destinat scopurilor medicale speciale. Produsul trebuie utilizat sub supraveghere medicala. O dieta variata si echilibrata, precum si un stil de viata sanatos sunt importante. Va rugam sa nu il pastrati la indemana copiilor mici.

Instructiuni de folosire: Va rugam sa luati continutul unui pliculet, dizolvati-l in 200 ml apa, 1 capsula cu vitamine / minerale si 1 capsula de ulei de peste cu multa apa zilnic (= 1 portie zilnica).

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE