Rekovelle 72 mcg / 2,16 ml, 1 cartus solutie injectabila + 9 ace


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari
Alege farmacia

Rekovelle 72 mcg / 2,16 ml, 1 cartus solutie injectabila + 9 ace - Catena

REKOVELLE contine folitropina delta, un hormon foliculostimulant, care apartine familiei de hormoni numite gonadotropine. Gonadotropinele sunt implicate in reproducere si fertilitate.

REKOVELLE este utilizat in tratamentul infertilitatii feminine si la femeile care urmeaza programe de reproducere asistata cum ar fi fertilizarea in vitro (FIV) si injectarea intracitoplasmatica de sperma (ICSI). REKOVELLE stimuleaza ovarele sa creasca si sa dezvolte mai multi saci ce contin ovule („foliculiˮ) din care ovulele sunt recoltate si fertilizate in laborator.

Inainte de a incepe tratamentul cu acest medicament, dumneavoastra si partenerul dumneavoastra trebuie sa fiti examinati de un medic pentru a depista eventualele cauze ale problemelor de fertilitate.

Nu utilizati REKOVELLE:

·        daca sunteti alergica la hormonul de stimulare foliculara sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)

·        daca aveti o tumora la nivelul uterului, ovarelor, sanilor, glandei hipofizare sau hipotalamusului

·        daca aveti ovare marite sau chisturi ovariene (cu exceptia cazului in care sunt cauzate de sindromul ovarelor polichistice)

·        daca suferiti de sangerari vaginale, fara cauza cunoscuta

·        daca ati avut o menopauza timpurie

·        daca aveti malformatii ale organelor sexuale care fac imposibila o sarcina normala

·        daca aveti fibroame uterine care fac imposibila o sarcina normala

 

REKOVELLE este conceput pentru a fi utilizat impreuna cu stiloul injector REKOVELLE. Trebuie sa respectati cu atentie instructiunile de utilizare a stiloului injector ce sunt furnizate impreuna cu stiloul, inclusiv cele referitoare la incarcarea cartusului. Nu folositi cartusul daca solutia contine particule sau daca solutia nu este limpede.

Prima injectie cu acest medicament trebuie administrata sub supravegherea unui medic sau a unei asistente medicale. Medicul dumneavoastra va decide daca veti putea sa va administrati singura, la domiciliu, dozele ulterioare ale acestui medicament, dar numai dupa ce ati primit o instruire adecvata.

Acest medicament trebuie administrat prin injectare chiar sub piele (subcutanat), de obicei, in zona abdominala. Cartusul poate fi utilizat pentru mai multe injectii.

Daca utilizati mai mult REKOVELLE decat trebuie

Nu se cunoaste ce se intampla daca utilizati prea mult din acest medicament. Este posibil sa apara sindromul de hiperstimulare ovariana.

Daca uitati sa utilizati REKOVELLE

Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Va rugam sa va adresati medicului de indata ce constatati ca ati uitat o doza.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra.

 

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Cum sa obtineti o protectie solara eficienta
  Cum sa obtineti o protectie solara eficienta

  Depinde doar de propriile alegeri daca soarele va este prieten sau dusman. In prezent, exista o gama variata de produse care va protejeaza de efectul nociv al soarelui. Acestea combina mai multe ingrediente,…

 • Scapa de bataturi! Tratament si preventie
  Scapa de bataturi! Tratament si preventie

  Cu foarte putine exceptii, toti oamenii au avut bataturi la un moment dat, de-a lungul vietii. Bataturile sunt zone de piele dura si ingrosata. Bataturile apar de cele mai multe ori pe talpa piciorului,…

 • Dieta Rina: 90 de zile de dieta + meniu pe zile
  Dieta Rina: 90 de zile de dieta + meniu pe zile

  Dieta Rina este probabil cel mai popular regim alimentar de slabit, in care importanta nu este cantitatea de calorii consumata zilnic, ci grupa de alimente care poate fi consumata in fiecare zi. Rina…

 • Infectiile urinare si tratamentul corect al acestora
  Infectiile urinare si tratamentul corect al acestora

    Atunci cand vorbim de infectii urinare, facem referire la afectiuni ce pot fi extrem de neplacute si pot avea simptome care afecteaza viata de zi cu zi. Cea mai cunoscuta forma de infectii urinare…