Ten acneic? Nu, multumesc!

Acneea iti poate da batai de cap indiferent ca ai 15, 20 sau 40 de ani si este esential sa o tratezi cu metode eficiente si la indemana. Farmaciile Catena iti pun la dispozitie, gratuit, o publicatie educativa dedicata acestui musafir nepoftit, acneea.

Din brosura vei afla care sunt tipurile de acnee, persoanele predispuse la aceasta afectiune si cauzele acesteia, precum si multe sfaturi pentru ingrijirea pielii si cele mai eficiente solutii. Imediat ce o citesti, vei fi cu un pas mai aproape de tratarea acneei si vei sti cum sa previi aparitia comedoanelor si a pustulelor. Pe langa sfaturile pentru ingrijirea pielii cu tendinta acneica, brosura iti ofera toate informatiile de care ai nevoie cu privire la implicatiile psihologice pe care aceasta afectiune le are in special asupra adolescentilor, care se pot confrunta cu diferite complexe legate de propria imagine.

Citeste chiar acum brosura dedicata tenului acneic in format electronic sau trimite link-ul mai departe, unei persoane pe care o poti ajuta astfel cu informatii de cea mai buna calitate.

Acceseaza brosura in frormat electronic dand click aici.