Astarte - reface si mentine echilibrul florei vaginale!

Astarte - reface si mentine echilibrul florei vaginale!

Supliment alimentar pentru femeile care au nevoie de echilibru si protectie!
 
Produs inovativ cu o combinatie fiziologica de lactobacili, specific selectionati, administrati oral pentru refacerea si mentinerea echilibrului florei vaginale.
 
Flora vaginala a femeii reprezinta o bariera importanta in calea germenilor patogeni. Formata din miliarde de tipuri de bacterii utile, producatoare de acid lactic (lactobacili),  asigura un ph vaginal acid, mediu in care bacteriile patogene si fungii nu se pot dezvolta. Acest echilibru este important pentru mentinerea sanatatii sistemului urogenital.
 
In anumite circumstante, de exemplu in situatii de stres, sistem imunitar slabit, medicamente (ex. antibiotice), igiena intima exagerata, modificari hormonale (de exemplu, utilizarea contraceptivelor, in timpul sarcinii sau menopauzei), acest echilibru este perturbat, numarul lactobacililor scade si nu isi mai pot indeplini rolul protectiv.
Drept urmare bacteriile sau fungii patogeni (Escherichia coli, Gardnerella vaginalis sau Candida albicans) se pot multiplica, cu consecinte neplacute in zona intima feminina. Jumatate din femei au avut cel putin o data in viata manifestari neplacute precum: secretie vaginala, prurit (mancarime), dureri si arsuri. De obicei aceste infectii sunt tratate cu antibiotice care au efect nu numai asupra germenilor daunatori, dar si asupra lactobacililor folositori. De aceea frecvent se intalnesc femei care sufera de aceste probleme, acest lucru afectandu-le calitatea vietii. Totodata acest dezechilibru creste riscul de boli ascendente ginecologice, boli cu transmitere sexuala, infectii urinare si complicatii obstetricale.
 
Intestinul are un rol important drept sursa a microorganismelor care colonizeaza zona vaginala, iar suplimentarea orala cu lactobacili ajuta la mentinerea normala a florei vaginale si la prevenirea tulburarilor functionale de la nivelul acesteia.
Totodata este stiut faptul ca flora vaginala se mentine sanatoasa si prin asigurarea unei  compozitii fiziologice de lactobacili. Prin urmare a fost conceputa o compozitie echilibrata, similara celei fiziologice, de lactobacili vaginali, administrata oral sub forma de supliment alimentar, pentru a sustine restabilirea florei vaginale.
 
Astarte este un produs  brevetat (Patent nr.EP2509610), cu administrare orala care contine patru tulpini de lactobacili: Lactobacillus crispatus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus jensenii, Lactobacillus gasseri.
 
Unul din elementele definitorii ale produsului il reprezinta procesul stiintific de selectie a celor mai adecvate 4 tulpini de lactobacili cu rol benefic asupra sanatatii vaginale
- Selectate din flora vaginala normala (femei insarcinate sanatoase)
- Predominante, noncompetitive, cu  capacitatea de a coloniza  si persista la nivel vaginal
- Producatoare de  acid lactic (necesar mentinerii ph vaginal acid normal), precum si peroxid de hidrogen
- Care inhiba cresterea diferitilor agenti patogeni cum ar fi Escherichia coli, Gardnerella vaginalis sau Candida albicans.
 
 
Administrarea orala este o alta caracteristica esentiala a produsului Astarte
- Lactobacili selectionati sunt rezistenti la mediul acid gastric si la sarurile biliare
- Administrare simpla si igienica
- Administrare in orice moment, fara restrictii: posibil si in timpul perioadei menstruale, sarcinii, alaptarii; fara legatura cu momentul actului sexual sau cu tipul de contraceptive folosit
 
Gasiti acest produs inovativ in farmaciile Catena! Va asteptam!
 
Astarte x 14 capsule

Astarte x 14 capsule

ASTARTE este un supliment alimentar certificat (Patent…