Utipro plus, atu-ul in infectiile tractului urinar!

Utipro plus, atu-ul in infectiile tractului urinar!

Infectia tractului urinar o problema arzatoare!
 
Infectia tractului urinar este o boala infectioasa caracterizata prin disconfort si senzatie de arsura la urinare, o nevoie urgenta, intensa de  a merge si a urina, urinare obisnuita a unor cantitati reduse de urina.
 
Cu cat sunt tratate mai repede primele simptome, cu atat sunt mai mari sansele ca inflamatia iminenta sa fie  inabusita in faza de dezvoltare.
Cea mai frecventa cauza a infectiei tractului urinar e reprezentata de bacteriile (de ex. E.Coli) prezente la nivelul intestinului. Acestea se pot raspandi de la nivel intestinal, ajungand prin uretra in vezica urinara unde determina inflamatia dureroasa a mucoasei. Femeile sunt mai predispuse la infectie decat barbatii din cauza uretrei mai scurte
 
Utipro® plus actioneaza simultan in doua locatii prin 3 ingrediente naturale:
Biofilm - formeaza un film intestinal, care previne raspandirea bacteriilor si invazia ulterioara la nivelul tractului urinar
Hibiscus + Propolis - acidifica urina si previn dezvoltarea bacteriilor in vezica urinara
 
Actioneaza in primul rand la nivel intestinal:
Actiune primordiala mecanica, la nivel intestinal, locul originii infectiei urinare
Mod de actiune inovativ
 
Actioneaza secundar in vezica urinara:
Actiune suportiva la nivelul vezicii urinare, unde sunt prezente simptomele
Imbunatateste rapid simptomatologia infectiei tractului urina
 
Utipro plus este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. coli si alte bacterii gram (-) implicate in mod normal in etiologia infectiilor tractului urinar. Produsul, sub forma de capsule, contine o combinatie de gelatina si xiloglucan (hemiceluloza), propolis, Hibiscus sabdariffa si alti excipienti. Prin gelatina si xiloglucan (hemiceluloza), actioneaza mecanic in lumenul intestinal, prin care impiedica contactul agentilor patogeni cu mucoasa intestinala. Acest contact este primul pas in proliferarea acestora si trecerea ulterioara in tractul urinar. Propolisul si hibiscus sabdariffa produc acidifierea urinii.
 
Utipro plus se administreaza  la adulti si adolescentii cu varsta mai mare de 14 ani pe cale orala, de la aparitia primelor simptome de tulburari ale tractului urinar, cu scopul de a reduce proliferarea agentilor patogeni care poate degenera in infectii - 2 capsule per zi timp de 5 zile. in caz de recidive ale infectiilor, compusul este destinat si prevenirii unor noi episoade, in care proliferarea agentilor patogeni a cauzat  repetarea infectarii tractului urinar - 1 capsula per zi timp de cel putin 15  zile consecutive per luna (daca este necesar, produsul poate fi administrat in cicluri repetate)
 
Te asteptam in farmaciile Catena unde gasesti acest produs si unde poti primi sfaturi suplimentare.
 
Utipro plus x 15cps.

Utipro plus x 15cps.

Riscul de a suferi, din cauza simptomelor neplacute…