Aliatul tau in cura de slabire!

Aliatul tau in cura de slabire!

Pentru a avea un corp suplu, specialistii recomanda o abordare complexa care include atat exercitiul fizic cat si alimentatia echilibrata. Dietele sunt o metoda eficienta de a reduce surplusul ponderal dar, uneori, sunt dificil de urmat deoarece ne confruntam cu poftele alimentare care sunt greu de tinut sub control.

Suplimentul alimentar Naturalis KiloSlim Gold este un ajutor pretios in timpul curei de slabire, deoarece contine Glucomannan 100, o fibra naturala alimentara cu putere mare de ingrosare care creste vascozitatea si volumul continutului gastric si optimizeaza tranzitul intestinal.

Glucomannan 100 are o capacitate ridicata de a absorbi apa, creste vascozitatea si volumul continutului gastric, induce senzatia de satietate si reduce apetitul, ducand astfel la diminuarea cantitatii de alimente consumate.

Gasesti acum produsul Naturalis Kiloslim Gold cu reducere de 22% doar pe baza cardului Catena. Oferta este valabila in limita stocului disponibil din farmaciile selectate. Verifica in farmacie daca aceasta oferta este valabila.

Rezerva online produsul dorit si apoi viziteaza farmacia Catena si achizitioneaza-l!

 

Naturalis KiloSlim Gold, 30 capsule

Naturalis KiloSlim Gold, 30 capsule

KiloSlim Gold este un supliment alimentar, special…