Circulatie sanatoasa cu Fluxiv

Circulatie sanatoasa cu Fluxiv

Odata cu varsta sau din cauza unui stil de viata nesanatos, pot aparea si probleme ale sistemului venos. Produsele Fluxiv ajuta la cresterea calitatii vietii pesoanelor care au un disconfort determinat de functionarea defectuoasa a sistemului venos la nivelul membrelor inferioare sau a venelor hemoroidale.

 

-35,49%
Fluxiv® X 60 comprimate filmate

Fluxiv® X 60 comprimate filmate

Fluxiv este un supliment alimentar care contine o combinatie de trei bioflavonoide, substante cu multiple actiuni benefice in organismul uman – diosmina, hesperidina, troxerutin – si vitamina…

-41,41%
Fluxiv crema tonica X 100 g

Fluxiv crema tonica X 100 g

Fluxiv Crema Tonica este un produs cosmetic ale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigurand emolierea pielii, protejand microcirculatia de la…

Suplimentul alimentar Fluxiv este o combinatie de trei bioflavonoide, substante cu multiple actiuni benefice in organismul uman – diosmina, hesperidina, troxerutin – si vitamina C. Toate aceste  componente actioneaza sinergic, potentandu-si reciproc actiunea, avand o mai mare eficacitate in mentinerea sanatatii venelor si capilarelor.

Crema tonica Fluxiv contribuie la menținerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculația de la nivelul acesteia, oferind confort si relaxare pentru picioare.

 

Nu rata oferta speciala Catena la produsele Fluxiv si mentine-ti sanatatea sistemului Venos!

 

Fluxiv, 60 cpr.

Pret vechi: 35,50 Lei Pret Promo: 22,90 Lei

Economisesti: 12,60 Lei

Crema tonica Fluxiv

Pret vechi: 42,50 Lei Pret Promo: 24,90 Lei

Economisesti: 17,60 Lei

 

Oferta valabila in perioada 15-30 septembrie 2022, in limita stocului disponibil.