Transpiblock, formula eficienta impotriva transpiratiei excesive, cu 25% reducere

Transpiblock, formula eficienta impotriva transpiratiei excesive, cu 25% reducere

Transpiratia este un proces natural, dar atunci cand apare in exces creeaza disconfort si situatii neplacute. Transpiratia excesiva poate avea si alte cauze, in afara de caldura de afara. De exemplu, pentru ca prin transpiratie se elimina si o parte din toxine, fumatul, medicamentele, alcoolul, mancarurile picante sunt printre cauzele transpiratiei excesive.

Formula Transpiblock, pe baza de clorura de aluminiu, actioneaza la contactul cu secretia din glanda sudoripala, formand un „dop” impotriva transpiratiei. Acesta se dizolva natural, in cateva zile, moment in care este nevoie sa aplicati din nou Transpiblock.

Transpiblock are un miros neutru si este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Doar cateva aplicari pe saptamana blocheaza eficient transpiratia in exces iar efectul nu se pierde nici dupa dusurile sau baile zilnice.

Vino in farmaciile Catena unde iti oferim acest produs cu 25% REDUCERE! Rezerva online produsul in farmacia Catena cea mai apropiata de tine si apoi mergi sa il achizitionezi!

Oferta este valabila pana pe 31 iulie 2017, in limita stocului disponibil!

 

-25%
Transpiblock, Roll-on impotriva transpiratiei excesive, 50ml

Transpiblock, Roll-on impotriva transpiratiei excesive, 50ml

Transpiratia excesiva creaza probleme si disconfort…