Uita de durerile in gat cu Septocalmin Forte!

Uita de durerile in gat cu Septocalmin Forte!

Gat rosu? Inflamat? Te ajuta Naturalis Septocalmin Forte!

Durerile in gat sunt de multe ori asociate cu gripa sau raceala, manifestari cu care ne confruntam, deseori, in sezonul rece. Pentru a diminua disconfortul provocat de acestea, putem apela la un supliment alimentar pe baza de extracte naturale.

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, sub forma de drajeuri de supt care calmeaza gatul iritat si ofera o ameliorare rapida a durerilor in gat. Nu contine zahar.

Contine Vitamina C cu rol in sustinerea sistemului imunitar, extract de nalba-mare si extract de lemn-dulce care actioneaza ca un veritabil agent antibacterian. Extractul de fructe de soc diminueaza raguseala, iar extractul de flori de tei ajuta  la mentinerea confortului cailor respiratorii. Mentolul, eucaliptul si uleiul de menta ajuta la decongestionarea nasului si calmeaza tractul respirator superior.

Gasesti acum produsul Naturalis Septocalmin Forte cu reducere de

 

 

Oferta este valabila pana la 30 aprilie 2021.

Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

 

Suntem aici pentru tine daca ai nevoie!

 

1+1 GRATIS
Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, fara zahar, sub forma de drajeuri de supt care contribuie la calmarea gatului iritat. Prin formula complexa cu 8 substante bioactive, pe baza de…