Scapa de problemele de memorie si concentrare cu Bilomag Forte!

Simti ca stresul iti influenteaza prea mult starea de bine? Solicitarea psihica sau intelectuala isi spune cuvantul? Ai nevoie ca memoria ta sa fie in forma maxima in perioada examenelor sau a unui proiect la serviciu? Capacitatea de concentrare a scazut? Bilomag Forte este solutia pentru toate problemele de acest fel. Produsul se adreseaza in egala masura si persoanelor in varsta care acuza tulburari circulatorii.

 

Cum actioneaza actioneaza Bilomag Forte si ce beneficii aduce

 

Bilomag Forte este un preparat complex care are in compozitie extract standardizat de ginkgo biloba, magneziu, lecitina de soia si vitamina B6.

 

Ginkgo biloba este folosit de sute de ani de chinezi, avand proprietati terapeutice extraordinare in afectiunile cardiovasculare, afectiunile sistemului nervos, precum si in cele care tin de vigilenta mentala. Extractul de ginkgo biloba este de ajutor pentru oxigenarea normala a creierului, sustinand in acest fel circulatia cerebrala si functionarea intregului sistem circulator. Protejeaza celula nervoasa si contribuie la neutralizarea radicalilor liberi.

 

Lecitina intra in compozitia fiecarei celule nervoase si este responsabila de functionarea in conditii optime a sistemului nervos. Lecitina combate caderea parului, previne aparitia exemelor, dar poate fi folosita si ca tonific pentru intregul organism. De asemenea, reduce colesterolul si previne aparitia calculilor biliari.

 

Magneziul are un rol foarte important in functionarea sistemului nervos. Vitamina B6 stimuleaza asimilarea magneziului si ii creste activitatea. Ajuta la formarea serotoninei si melatoninei, hormoni care influenteaza starea emotionala si ceasul biologic natural al organismului. Magneziul si vitamina B6 contribuie la mentinerea sanatatii psihice, reducand oboseala si epuizarea. Este recomandata administrarea a una-doua capsule in fiecare zi, dupa masa, fara a depasi insa doza recomandata de medic. Preparatul nu contine zahar, astfel poate fi folosit si de diabetici. Nu se recomanda administrarea lui in timpul sarcinii sau alaptarii.

 

Combate stresul si efectele solicitarii psihice

Datorita actiunii sinergice a ingredientilor active, Bilomag Forte ajuta la imbunatatirea memoriei, creste capacitatea de concentrare si mareste rezistenta la efort intelectual. Este un produs indicat tuturor persoanelor adulte, mai ales in perioadele in care stresul si solicitarea psihica intensa sunt coplesitoare.

 

Elevii si studentii pot beneficia si ei de efectele Bilomag Forte in perioada sustinerii examenelor. Are efect benefic si in tulburarile de auz de origine vasculara. Are efect antioxidant, incetinind procesele de imbatranire a organismului.

 

Vino in farmaciile Catena si achizitioneaza Bilomag Forte, pentru a veni in intampinarea unor probleme specifice. Pentru fiecare cutie cumparata iti oferim cadou 20 de tablete efervescente CA+MG+ZN+Vitamina C! Campania este valabila pana pe 31 martie 2017, in limita stocului disponibil.

 

Text: Ionut Solescu