Mentine-ti inima sanatoasa cu Coenzima Q10 Dual!

Coenzima Q10 este o substanta care actioneaza asemeni vitaminelor, avand efect antioxidant si de protectie asupra organismului. Impiedica actiunea radicalilor liberi care distrug celulele. Acesti radicali se formeaza in prezenta fumului de tigara, a poluarii si a radiatiilor ultraviolete. Coenzima Q10 este o substanta prezenta in cantitati mici in sardine, macrou, alune sau soia, dar poate fi asimilata de organism si prin administrarea de suplimente alimentare.

Coenzima Q10 Dual este un supliment natural nutritiv recomandat persoanelor care sufera de insuficienta cardiaca, dezechilibru energetic, hipertensiune si multe alte boli, datorita rolului pe care il are de a creste randamentul tuturor sistemelor din organism. Acest produs are proprietati terapeutice inclusiv in tratarea cancerului, a sclerozei multiple, dar si in afectiuni periodontale, avand, totodata, capacitatea de a intari sistemul imunitar.

 

Coenzima Q10 Dual are grija de inima ta

Coenzima Q10 Dual este un supliment 100% natural, care contine KanekaQ10, coenzima Q10 ultrapura de la liderul mondial in domeniu, Kaneka Corporation. KanekaQ10 este extrasa din drojdie de bere, 100% bio-identica celei pe care o produce organismul uman. Important ajutor in mentinerea sanatatii inimii si a aparatului cardiovascular, combate starile de oboseala si revitalizeaza organismul.

 

Coenzima Q10, supranumita si „scanteia vietii”

Coenzima Q10 este o substanta liposolubila, care se gaseste in mod normal in toate celulele organismului, in special in celulele cu activitate foarte intensa: inima, ficat, creier. Este implicata in procesele producatoare de energie si in stocarea si transportul energiei in celule, fiind supranumita si „scanteia vietii”. Astfel, ea devine indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice. Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor, in special vitaminei E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic, neutralizand radicalii liberi formati sub actiunea poluarii, a fumului de tigara, a radiatiilor ultraviolete etc.

 

Studiile au aratat o reducere a concentratiei de coenzima Q10 in celule in timpul eforturilor fizice si psihice intense, in perioadele de stres si in cazul oamenilor cu varsta peste 30 de ani. In cazul in care organismul nu dispune de necesarul de coenzima Q10, apar semne ale insuficientei cardiace, dereglarii tensiunii, dezechilibrului energetic si ale altor numeroase disfunctii. In aceste conditii, aportul suplimentar de coenzima Q10 este salutar, crescand randamentul tuturor sistemelor.

 

Vino in farmaciile Catena si achizitioneaza Coenzima Q10 Dual pentru a-ti revitaliza organismul si pentru a avea o inima sanatoasa! Vei beneficia de o REDUCERE de 25%!

 

 

Text: Ionut Solescu