Onconovical

Persoanele care se confruntă cu afecțiuni în stadii avansate precum cancer, diabet, boli cardiovasculare ori Alzheimer si-ar putea proteja sistemul imunitar, prin Onconovical, un supliment alimentar creat de naturisti 100 % din plante.

Având în compoziție ingrediente 100 % naturale, Onconovical ajută la reglarea nivelului de colesterol din sânge, dar și la detoxifierea organismului.

Onconovical - Ce ingrediente se regăsesc în compoziție

- extract din ramuri de vâsc - bogat în vitamina C, care este cunoscută pentru întărirea sistemului imunitar

- extract din polen - cunoscut pentru proprietățile antioxidante și antiinflamatoare

- pulbere pură de zeolită - un mineral ce ajută la detoxifierea organismului

- extract din fructe de aronia - bogate în antioxidanți, ajută la întărirea sistemului imunitar.

- extract din ciuperci Reishi - are rol antitumoral, astfel că ar putea contribui la reducerea apariției și dezvoltarii celulelor canceroase, dar și apariția bolilor de inimă

- apă purificată - ajută la reducerea procesului de îmbătrânire a organismului

- extract din rdăcină de turmeric - întărește sistemul imunitar

- extract din rădăcină de Astragalus - are efecte antibacteriene și antiinflamatoare

- extract din bulbi de usturoi - cunoscut pentru proprietățile antitumorale și antibiotice

- extract din pulbere de cactus - eficient în prevenirea bolilor cardiovasculare, grație faptului că reglează nivelul de colesterol din sânge.

Onconovical este un supliment alimentar revoluționar ce conține printre altele, oțet de Kombucha, pulbere din frunze de ceai verde, pulbere din rădăcină de ghimbir, pulbere din fructe de piper negru, pulbere din frunze de busuioc ori din fructe de ardei iute, castravete amar, toate având beneficii extraordinare asupra organismului uman.

Onconovical - Ce rol are asupra organismului

Cu un conținut bogat de vitamine și minerale, ce provin numai din ingrediente naturale, Onconovical are numeroase beneficii asupra organismului uman. Ajută la detoxifere sângelui și la reducerea tensiunii arteriale, însă are si proprietăți antifungice, antibacteriene, antiinflamatoare și antivirale. În plus, ajută la menținerea colesterolului în limite normale și combate afecțiuni ca ateroscleroza, diabet, boli cardiovasculare și Alzheimer.

Onconovical ar puterea ameliora riscul de coagulare a sângelui, ce duce la apariția așa ziselor cheaguri, astfel că este benefic pentru prevenirea accidentelor vasculare cerebrale ori infarct miocardic.

Onconovical acționează, printre altele, ca un stimulator în ceea ce privește procesul de producție a celulelor ”natural killer”, fapt pentru care ajută extrem de mult la menținerea sistemului imunitar puternic. Contribuie, printre altele, la îmbunătățirea memoriei și a atenției și poate avea numeroase beneficii pozitive în eea ce privește afecțiunile reumatice și digestive.

Onconovical - Mod de administrare

Acest supliment alimentar este recomandat a fi consumat în doză de nouă capsule pe zi, timp de 8-12 luni, în scop terapeutic, iar în scop profilactic, timp de 90 de zile, câte șase capsule.

Onconovical - Contraindicații

Persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele regăsite în compoziția acestuia, dar și femeile însărcinate ori care alăptează nu au voie să-l consume.

Acest produs naturist este disponibil in toate farmaciile Catena din tara.