Au avut o croaziera de vis, pe inima lor

Au avut o croaziera de vis, pe inima lor Au avut o croaziera de vis, pe inima lor

Ultima actualizare: 21 mai 2018

Castigatoarele campaniei „Catena iti poate da o Croaziera de vis pentru inima ta!” s-au bucurat de minunata experienta de care au avut parte, intorcandu-se acasa cu amintiri de neuitat pentru intreaga viata. Cele doua castigatoare desemnate in urma tragerii la sorti din 22 martie 2018, Atanasiu Carmen si Slave Viorica, au fost in croaziera de vis in perioada 4-11 mai, insotite de cate o alta persoana aleasa de fiecare, conform regulamentului.

Toti 4 au beneficiat de 7 nopti de cazare la bordul navei de croaziera MSC Fantasia, in cabina exterioara cu balcon, cu urmatoarele servicii incluse: pensiune completa, pachet de bauturi, acces la piscine, jacuzzi, sala de gimnastica si fitness, spectacole de teatru si muzica live, bilete de avion, taxe de port si multe altele!

Nava MSC Fantasia a pornit din Italia, din portul Civitavecchia, in apropiere de Roma, unde s-a si intors dupa o saptamana, avand opriri in orasele La Spezia (Italia), Genova (Italia), Cannes (Franta), Palma de Mallorca (Spania), Barcelona (Spania) si Ajaccio (Corsica - Franta).

Aceasta campanie Catena, adresata pacientilor din Bucuresti, a urmat imediat dupa succesul celei intitulate „Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta”, desfasurata la nivel national, in preajma Craciunului, avand drept premii 10 autoturisme DACIA oferite de Farmacia Inimii.