Audienta record la Premiera Estivala „Hai, zambeste!” de la Teatrul de Vara „Herastrau”!

Audienta record la Premiera Estivala „Hai, zambeste!” de la Teatrul de Vara „Herastrau”! Audienta record la Premiera Estivala „Hai, zambeste!”  de la Teatrul de Vara „Herastrau”!

Ultima actualizare: 26 iulie 2016

Timp de aproape doua luni la Teatrul de Vara „Herastrau” din Bucuresti s-a jucat  spectacolul muzical – umoristic „Hai, zambeste!”, Premiera Stagiunii Estivale 2016 a Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”!

Prin traditie Partener al acestui proiect cultural-artistic a fost Programul „Catena pentru Arta”. Astfel, cu sloganul ”Catena sustine artistii romani”, in cadrul campaniei ”Relaxare, ori la teatru, ori la mare” (10 iunie – 31 iulie 2016), Catena a invitat saptamanal pacientii fideli la Teatrul de Vara „Herastrau”.

Mii de clienti ai farmaciilor Catena au avut ocazia sa petreaca momente de neuitat alaturi de artistii Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”,  la superba gradina de vara, cea mai noua, cea mai mare (peste 2500 de locuri) si cea mai moderna din tara.

Din distributia spectacolului „Hai, zambeste!” regizat de Cezar Ghioca fac parte actorii Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Adriana Trandafir, Liliana Mocanu, Nae Alexandru si Cristian Simion, Alin Gheorghisan, Miruna Birau, Raluca Guslicov, Monalisa Basarab, Paul Talasman, Diana Radu, acrobata Tatiana Fecioru, interpretii Bianca Sarbu, Daniela Tanase si Radu Ghencea. Recitalul si acompaniamentul Orchestrei Teatrului de Revista “Constantin Tanase” (dirijor Dan Dimitriu) si excelentele reprize de dans si de balet sustinute de Ansamblul de Balet  (coregrafia: Cornel Popovici) au completat un spectacol deosebit care a monopolizat atentia tuturor.  Scenografia este semnata de Ana Iulia Popov, iar aranjamente muzicale compozitorului Dan Dimitriu. Cu siguranta ca programul ”Catena sustine artistii romani” va continua si anul viitor.