Bucharest Charity Fashion Show: Catena ajuta mamele fara venituri

Bucharest Charity Fashion Show: Catena ajuta mamele fara venituri Bucharest Charity Fashion Show: Catena ajuta mamele fara venituri

Ultima actualizare: 16 martie 2018

Trei tineri cu initiativa si cu dorinta de a ajuta persoane mai putin norocoase, Gloria Muresan, Ioana Tiriac si Parsa Kanani, au organizat zilele trecute, la Stejarii Country Club, Bucharest Charity Fashion Show, in colaborare cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, pentru programul „Ajuta o mama sa se ridice din nou!”, destinat tratarii si monitorizarii medicale gratuite a 1.200 de mame fara venituri.

 

Andreea Esca, coordonatoarea licitatiei, a obtinut suma de 27.000 de euro pentru racheta cu care Simona Halep a jucat la Australian Open.

 

Evenimentul, sustinut de CATENA in calitate de sponsor, a adus impreuna sase designeri romani, respectiv Rita Muresan, Simona Semen, Agnes Toma, Diana Dianu, Aleha Toncea si Aida Lorena, care au oferit spre licitatie cate o creatie vestimentara.

Bucharest Charity Fashion Show a reunit companii, oameni de afaceri, persoane publice, in cadrul unei seri de cocktail, fashion & networking, iar Andreea Esca a facut un adevarat tur de forta in calitate de prezentatoare a show-ului, coordonand licitatia.

Din partea Catena au fost prezenti la eveniment Sorin Chirculescu, Marketing Manager, Carmen Popescu si Smaranda Cirlan - Marketing Specialist.

Rochii pretioase create pentru un scop nobil

In cadrul licitatiei, rochia semnata Aida Lorena, realizata din straturi de voal, a fost achizitionata cu suma de 130.000 de lei, impreuna cu o bijuterie de tip pandant. Rochia lunga, turcoaz, realizata de Rita Muresan a ajuns la suma de 2.200 de euro, iar cea semnata de Simona Semen a fost adjudecata pentru 1.750 de euro. Tinuta eleganta, neagra, oferita de Agnes Toma, s-a cumparat cu suma de 5.000 de lei, rochia cu model animal print de la Aleha Toncea a ajuns la 1.500 de euro, iar compleul Studio Cabal a fost licitat cu 2.500 de euro.  

Piesa de rezistenta a serii a fost o racheta de tenis folosita de tenismena Simona Halep la Australian Open, licitata cu suma totala de 27.000 de euro.