Campionatul Feminin de Handbal Catena Racing Team a prins aripi

Campionatul Feminin de Handbal Catena Racing Team a prins aripi Campionatul Feminin de Handbal Catena Racing Team a prins aripi

Ultima actualizare: 17 februarie 2016

Prima editie a Campionatului de Handbal Feminin Catena Racing Team „Prinde Aripi” 2015 si-a desemnat castigatoarele. Evenimentul sportiv a avut loc in perioada 20-22 noiembrie 2015 la Brasov si s-a bucurat de un succes deplin in randul angajatilor si colaboratorilor farmaciilor Catena.

Noua echipe, reprezentante ale filialelor Fildas Catena din Bucuresti, Zona Sud, Brasov, Constanta, Craiova, Satu Mare, Pitesti, Cluj si Timisoara, s-au prezentat la prima editie a Campionatului de Handbal Feminin Catena Racing Team „Prinde Aripi” 2015 pentru a-si disputa un loc pe podium. Acestea au fost impartite in doua grupe, iar meciurile s-au desfasurat dupa un program stabilit prin tragere la sorti. Din Grupa I au facut parte Timisoara, Pitesti, Zona Sud si Craiova, iar din Grupa a II-a, echipele din Satu Mare, Constanta, Cluj, Brasov si Bucuresti.

Dupa o prima zi electrizanta de lupte aprige pe terenul din sala „Colina” a Universitatii Transilvania, cu goluri multe de o parte si de alta si cu surprinzatoare rasturnari de situatie, s-au ales semifinalistele. 

Pitesti, Satu Mare, Bucuresti si Craiova

Prima semifinala a fost disputata intre ocupanta locului I din Grupa 1 (Pitesti) si echipa clasata pe locul II in Grupa a II-a (Satu Mare) si invers. Cea de-a doua semifinala s-a jucat intre reprezentativa Bucurestiului, detinatoare absoluta a locului I in Grupa a II-a, si cea a Craiovei. In primul meci, Pitesti a invins Satu Mare cu 11 – 6, in timp ce scorul dintre reprezentativele Bucuresti – Craiova a fost mai strans, 8 – 7.

In finala mica, fetele de la Craiova au castigat meciul cu cele din Satu Mare cu scorul de 8 – 4 si s-au clasat pe locul III, iar bucurestencele au castigat cu 8 – 5 in finala cu echipa din Pitesti.

Palmares editia I a Campionatului de Handbal Catena Racing Team, Brasov, 2015

Locul I:    Bucuresti
Locul II:   Pitesti
Locul III:  Craiova

Iulia Mocanita din Bucuresti a fost desemnata golgheterul Campionatului de Handbal Feminin, iar Raluca Bura din Craiova a obtinut titlul de cel mai bun portar al Campionatului de Handbal Feminin. Nu in ultimul rand, au fost distinse echipele de suporteri. Astfel, cele mai inimoase galerii au fost nominalizate cele ale reprezentativelor din Constanta si Brasov.