Castigatoarea emisiunii „Vedeta populara”, de la TVR 1, premiata cu 100.000 de lei de Catena

Castigatoarea emisiunii „Vedeta populara”, de la TVR 1, premiata cu 100.000 de lei de Catena Castigatoarea emisiunii „Vedeta populara”, de la TVR 1, premiata cu 100.000 de lei de Catena

Ultima actualizare: 15 iunie 2018

Premiul i-a fost inmanat castigatoarei de Alina Marinescu, director general al Catena.

Bucovineanca Catalina Rotaru, in varsta de 20 de ani,  este castigatoarea celei de-a doua editii a talent show-ului „Vedeta populara”, prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1, primind un cec de 100.000 de lei, oferit de Catena! 

Castigatoarea finalei de pe 14 iunie este studenta la Etnologie in Cluj Napoca, in anul al II-lea. Premiul i-a fost inmanat de Alina Marinescu, directorul general al Catena, liderul pietei de retail farmaceutic din Romania.

In finala, Catalina a concurat alaturi de Stefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Alin Ienciu din Tinutul Padurenilor si Manuela Bucataru, din Bucovina, care au ajuns in ultima etapa a celui mai important talent-show de muzica populara dintre cei 45 de artisti care au pornit in aceasta aventura in primavara acestui an. In finala sezonului 2 Vedeta populara, podiumul a fost completat de Manuela Bucataru, locul 2, si Ioana Milculescu, locul 3.

„Imi doresc sa ies din viata asta o invingatoare!”, declara Catalina la inceputulul concursului, potrivit TVR. Si-a dat seama de-abia dupa ce a terminat liceul ca vrea sa-si cladeasca o cariera in muzica si s-a concentrat cu toate puterile ei in aceasta directie. A fost crescuta de la doua luni de bunici si a existat chiar o perioada de cativa ani in care a trait singura, parintii ei fiind plecati la munca in Italia.

In seara finalei, cei cinci concurenti au trecut prin doua probe: intepretarea de muzica lautareasca si a celor mai cunoscute melodii din zona pe care o reprezinta. In finala Vedeta populara, trei dintre membrii juriului - Niculina Stoican, Cornelia Rednic si Grigore Lese au prezentat momente artistice din zonele pe ei le reprezinta, dupa incheierea rolului de jurati. Si prima Vedeta populara, Alexandra Chira, s-a intors in platoul emisiunii pentru un numar special.

In momentul de maxima intensitate, asteptarea anuntului cu castigatorul finalei, aproape un milion de telespectatori urmareau TVR 1, postul inregistrand, in minutul de aur (22.41), la nivel national, o audienta de 5.3% si o cota de piata de 12,9% (951.000 de telespectatori).