Catena a marcat Ziua de lupta impotriva diabetului la Iasi si Suceava

Catena a marcat Ziua de lupta impotriva diabetului la Iasi si Suceava Catena a marcat Ziua de lupta impotriva diabetului la Iasi si Suceava

Ultima actualizare: 7 decembrie 2018

Cu ocazia Zilei internationale de lupta impotriva diabetului, Catena a organizat in judetele Iasi si Suceava mai multe evenimente menite sa vina in sprijinul pacientilor.

Astfel, la Iasi, in colaborare cu clinica Consultmed, farmacistii Catena au efectuat masuratori ale glicemiei, greutatii corporale si tensiunii arteriale la peste 600 pacienti. Actiunile au avut loc in farmaciile Hygeia Alexandru 7-9, Voin, Remedia Zimbru si Hygeia Targu Frumos. In Tg. Frumos, farmacistii Catena au participat si la realizarea unui cerc uman- semn al luptei contra diabetului -, impreuna cu elevii de la LiceulTeoretic Ion Neculce din localitate.

In Suceava, in colaborare cu dr. Cobuz Claudiu, medic specialist diabet si nutritie in cadrul Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou, precum si cu studenti ai Universitatii Suceava - clasa Nutritie, farmacistii Catena au efectuat masuratori ale glicemiei, greutatii si tensiunii in cazul a peste 200 pacienti. Actiunile s-au desfasuurat in farmaciile Suceava Leca Morariu si Suceava Piata Universitatii.