Catena, „Cea mai inimoasă echipă” la Happy Run - Race for the Cure România şi în 2019

Catena, „Cea mai inimoasă echipă” la Happy Run - Race for the Cure România şi în 2019 Catena, „Cea mai inimoasă echipă” la Happy Run - Race for the Cure România şi în 2019

Ultima actualizare: 2 octombrie 2019

Farmacia Inimii - Catena a fost o prezență remarcată și apreciată și la cea de-a cincea ediție a Happy Run - Race for the Cure România, o sărbătoare a învingătoarelor în lupta cu cancerul de sân și cea mai importantă acțiune de promovare a importanței prevenției, la nivel mondial.

Datorită implicării și entuziasmului lor în promovarea și susținerea acestei acțiuni, reprezentanții Catena, Catena Racing Team şi Tonica Group au obținut, din nou, titlul de „Cea mai inimoasă echipă” participantă, pentru al doilea an consecutiv. Premiul a fost înmânat de Adelina Pestriţu, una dintre persoanele publice implicate în susţinerea proiectului Happy Run - Race for the Cure România.

La cursa caritabilă desfășurată duminică, 29 septembrie, în Parcul Regele Mihai (Herăstrău), s-au înscris în total peste 4.100 de participanți, cu circa 1.100 mai mulți comparativ cu anul trecut.

Cursa în 16 orașe din Europa

Evenimentul anual Happy Run - Race for the Cure România, organizat de Fundația Renașterea și susținut de Catena, a fost parte a acțiunii internaționale „Race for the Cure”, ce s-a desfășurat concomitent în 16 orașe europene, devenind, astfel, cea mai mare cursă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân și reunind sute de mii de participanți. În acelaşi timp, evenimentul constituie una dintre cele mai ample acțiuni de strângere de fonduri, desfășurată la nivel local și european.

„Astăzi, peste 4.100 de eroi care susțin Sănătatea Femeii au fost alături de noi la a 5-a ediție a Happy Run - Race for the Cure România și au luat startul la cea mai mare cursă europeană dedicată luptei împotriva cancerului! Vă mulțumim din inimă! A fost mai mult decât o cursă dedicată sărbătoririi sănătății și a învingătoarelor în lupta cu cancerul, a fost un exemplu de solidaritate la nivel european, fără precedent. Sute de mii de oameni, în aceeași zi, pentru aceeași cauză, în 16 orașe europene! Bucureștiul e printre campioni! One day, one race!”, au declarat organizatorii, la finalul acțiunii.

Cursa a fost structurată pe mai multe categorii: Alergare 5 km – competiție alergători/copii 10-14 ani; Alergare 1 km – competiție copii 5-9 ani și învingătoare în lupta cu cancerul; Fitness Walk 5 km – plimbare pentru persoane de toate vârstele; Fun Walk 1 km – plimbare, pe următorul traseu: Parcul Herăstrău/Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Mareșal Prezan, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

Evenimentul s-a desfășurat sub patronajul Administrației Prezidențiale și Ambasadei Italiei la București și a fost susținut de Ministerul Sănătății, Ministerul Tineretului și Sportului, Clubul Sportiv Municipal București și Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Proiect susținut de sigla_catena-2