Catena, farmacia preferata si de generatia tanara

Catena, farmacia preferata si de generatia tanara Catena, farmacia preferata si de generatia tanara

Ultima actualizare: 20 noiembrie 2015

Catena, cea mai mare retea de farmacii din Romania, a castigat un nou premiu BestBuy Award, fiind desemnata compania cu cel mai bun raport calitate/pret la categoria „Farmacii”, in cadrul ultimului sondaj ICERTIAS desfasurat in Romania, in iulie 2015, in randul generatiei tinere, dupa ce, la inceputul anului, a fost compania preferata si de clientii de varsta matura.

Ultimul clasament a fost intocmit pe baza voturilor unui esantion reprezentativ al asa-numitilor Millenials (sau Generatia Y – consumatori nascuti intre anii 1980 si 2000), Catena primind cele mai multe voturi la categoria sa.

Este pentru al doilea an consecutiv in care Catena castiga premiul BestBuy Award pentru categoria „Cel mai bun raport calitate/pret”, acordat de ICERTIAS.

Catena a fost premiata, in ultimii ani, cu mai multe distinctii de renume, printre care Trusted Brand 2015, acordat de Rider’s Digest, “Qudal” 2014-2015 pentru “Lantul de farmacii nr 1 in calitate”, “Superbrands” 2013 la categoria Pharma, Premiul de Excelenta in Relatiile cu Clientii 2015 (locul 1 la categoria Farmacii), Premiul Biz 2014-205 (Top 100 cele mai puternice branduri din Romania) si Premiul Capital 2014 (Cele mai puternice companii din mediul de afaceri romanesc).

Sondajul Best Buy Award, efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS (International Certification Association GmbH) exprima opiniile, experienta personala, gradul de satisfactie si perceptia consumatorilor, in acest caz cetatenii romani, consumatori cu varste intre 15 si 35 de ani, pentru a masura raportul calitate-pret al bunurilor si serviciilor de pe piata.

Generatia Millennials, cunoscuta si ca Generatia Y, reprezinta esantionul demografic care urmeaza dupa Generatia X. Cercetatorii si comentatorii folosesc ca reper anii de nastere de la inceputul anilor '80 pana in primii ani ai noului mileniu (persoane cu varste intre 15 si 35 ani). Generatia Millennials va avea cea mai mare putere de cumparare in anii viitori, astfel incat este foarte important pentru producatori si furnizorii de servicii sa le castige increderea in fata competitorilor.