Catena il sustine pe Alexandru Arsinel si Teatrul de Revista „Constantin Tanase”

Catena il sustine pe Alexandru Arsinel si Teatrul de Revista „Constantin Tanase” Catena il sustine pe Alexandru Arsinel si Teatrul de Revista „Constantin Tanase”

Ultima actualizare: 12 iulie 2018

Catena, un partener de traditie al evenimentelor culturale din tara noastra, sustine si in acest an Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. Directorul teatrului, Alexandru Arsinel, face din nou echipa cu Catena si, impreuna, propun bucurestenilor weekenduri de vis, pline de amuzament si de acte de cultura.

Colaborarea de traditie dintre unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, Alexandru Arsinel, si Catena a insemnat intotdeauna un parteneriat de lunga durata, cu rezultate deosebite, in beneficiul publicului dornic de momente artistice de neuitat. Cu aceasta ocazie, Catena se alatura inca o data maestrului Arsinel care dedica evenimentele stagiunii Centenarului Marii Uniri.

Catena sustine in mod traditional evenimentele care aduc bucurie in sufletele romanilor

Spectacolele pline de voie buna au loc in fiecare final de saptamana la Teatrul de Vara „Herastrau”, dupa urmatorul program:

  • Sambata 14 iulie, ora 19:30 - Hai, Hai Romania!
  • Duminica 15 iulie, ora 19:30 - Piei, drace!
  • Sambata 21 iulie, ora 19:30 - Hai, Hai Romania!
  • Duminica 22 iulie, ora 19:30 - Aer bun! De Herastrau! 
  • Sambata 28 iulie, ora 19:30 - Hai, Hai Romania!
  • Duminica 29 iulie, ora 19:30 - Un cantec… O gluma… 

In programul de evenimente cultural-artistice pot fi urmariti actori celebri, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum: Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru, Miruna Birau, Oana Ghioca, Monalisa Basarab si Diana Radu. Fondul muzical al spectacolelor este asigurat de Adrian Enache, Alin Gheorghisan, Bianca Sarbu, Radu Ghencea, Daniela Tanase, Alexandra Penciu, Adriana Gavrila si de Orchestra Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, dirijata de Dan Dimitriu. Coregrafia baletului Teatrului de Revista „Constantin Tanase” este semnata de Cornel Popovici, iar scenografia de catre Ana Iulia Popov.

Pentru ca spectacolele organizate de Teatrul de Revista „Constantin Tanase” reprezinta un etalon in peisajul artistic al Romaniei, Catena sustine in mod traditional aceste momente care aduc bucurie in sufletele romanilor. In conditiile in care, si in acest an, maestrul Alexandru Arsinel a pregatit spectacole unice, pline de umor si de acte artistice unice pe scena teatrului romanesc, Catena isi reafirma sprijinul pentru proiectele in care marele actor roman este implicat.