CATENA sustine campionii! 10 podiumuri pentru membrii echipei DTO Tellur Rally Team

CATENA sustine campionii! 10 podiumuri pentru membrii echipei DTO Tellur Rally Team CATENA sustine campionii! 10 podiumuri pentru membrii echipei DTO Tellur Rally Team

Ultima actualizare: 27 martie 2018

Cu o alta alcatuire si cu masini noi pentru toti concurentii, DTO Tellur Rally Team a avut parte de un debut exceptional, in prima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018, desfasurata in weekendul 24-25 martie 2018, la Brasov, in ton cu obiectivele propuse, izbutind 10 prezente pe podiumul de premiere, incluzand ierarhia absoluta si cea a echipelor.

In acest an competitional, CATENA sustine echipa DTO Tellur Rally Team, cu echipajele Vali Porcisteanu/Dan Dobre (R5, Clasa 2), Cristi Dolofan/Mihai Sandu (Mitsubishi Lancer Evo 9, Clasa 3), Bogdan Nastase/Delia Nastase (Mitsubishi Lancer Evo 9, Clasa 11), Eugen Caragui/Robert Fus, respectiv Ramona Rusu/Sorin Crisan (Dacia Sandero, debutanti, Cupa Dacia).

A devenit traditie ca Tess Rally Brasov sa deschida an de an intrecerea interna de raliuri. Babarunca/Cheia reprezinta una dintre incercarile majore ale campionatului, prin lungimea si complexitatea sa, iar vremea a reprezentat mereu elementul surpriza. N-a facut exceptie nici acest an, vremea calduroasa de acum doua saptamani fiind inlocuita de una apropiata sarbatorilor. Cu atat mai dificila a fost sarcina concurentilor care in conditiile in care din punct de vedere meteorologic s-a trecut prin toate anotimpurile.

Toti membrii DTO Tellur Rally Team au avut rezultate deosebite

Cu noua Fabia R5, Vali Porcisteanu si Dan Dobre au abordat competitia cu un ritm safe si au terminat pe podium, datorita ambitiei si talentului.

La Clasa 3, Cristi Dolofan a avut un parcurs spectaculos, proband ca stapaneste derapajele controlate si, dupa un ritm care a crescut de la proba la proba s-a clasat pe pozitia a doua.

Raul Badiu a revenit in competitii dupa un an de pauza, cu o noua masina si a reprezentat „arma” echipei in cadrul competitiei monomarca Cupa Suzuki. A facut o excelenta cursa tactica, terminand pe Locul II in ierarhia doua roti motrice si pe primul loc la clasa 9, aducand maximum de puncte posibile pentru echipa. 

Dupa un ritm ceva mai rezervat, Bogdan Nastase s-a clasat al treilea la Clasa 11.

Debutantii Eugen Caragui si Ramona Rusu au depasit cu bine emotiile primei curse. Eugen a obtinut locul 3 in ierarhia debutantilor si pozitia a doua in aceeasi competitie la Cupa Dacia, in timp ce Ramona, aflata la primul raliu pe asfalt cu o masina F2 (tractiune fata), a terminat pe locul 5 in clasamentul general al categoriei sale si pe 4 in Cupa Dacia debutanti.

CATENA ii felicita pe toti membrii echipei DTO Tellur Rally Team si le ureaza succes in campionat, dar si in urmatoarea etapa, Transilvania Rally, programata la Cluj in perioada 3-5 mai!