CATENA sustine Race for the Cure – Happy Run 2017

CATENA sustine Race for the Cure – Happy Run 2017 CATENA sustine Race for the Cure – Happy Run 2017

Ultima actualizare: 9 iunie 2017

Start-ul celei de-a III-a editii Happy Run! - Race for the Cure Romania, eveniment de renume mondial organizat de Fundatia Renasterea (presedinte Mihaela Geoana), se va da sambata, 10 iunie, incepand cu ora 10:00, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

 

Happy Run! – Race for the Cure Romania este cel mai amplu eveniment de informare si de strangere de fonduri pentru sanatatea femeii, o sarbatoare a invingatoarelor in lupta impotriva cancerului de san. La fel ca si la primele doua editii, unde au participat peste 4.000 de persoane, CATENA sustine Happy Run! – Race for the Cure Romania 2017un eveniment pentru intreaga familie unde vor participa peste 38 de reprezentanti ai FILDAS si CATENA, TONICA Group si membri CATENA RACING TEAM.

 

Probele la care s-au inscris reprezentantii CATENA sunt Cursa Alegatorilor 5 km; Fun Run 5 km alergare/plimbare pentru persoanele de toate varstele; Short Walk 1 km plimbare, pe traseul Parcul Herastrau/Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Maresal Prezan, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor. De amintit ca la editiile din 2016 si 2015, participantii CATENA au obtinut trofeele pentru „Cea mai numeroasa”, „Cea mai buna” si „Cea mai inimoasa echipa”.

 

Fonduri pentru informare, preventie si tratament

Si anul acesta vor fi prezente la Happy Run! personalitati ale vietii publice care sustin activitatile Fundatiei Renasterea, printre care Violeta Beclea Szekely, Iuliana Tudor, Andreea Raicu, Malvina Cervenski, Sonia Argint Ionescu, Mircea Lucescu, Razvan Lucescu, alaturi de Ambasadorul Italiei la Bucuresti, dar si echipe ale ambasadelor SUA, Croatiei, Argentinei etc. Evenimentul este organizat sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti, cu sustinerea Ministerului Sanatatii, a Ministerului Tineretului si Sportului, a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Asociatiei Bucharest Running Club, ambasadoarea fundatiei fiind vedeta PRO TV Andreea Esca.

„Race for the Cure este un prilej de a le reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul sunt reteta propriei sanatati. Pe de alta parte, strangerea de fonduri si implicarea celor care au invins in lupta cu boala sunt pentru organizatia noastra obiective importante si mijloace prin care sustinem continuarea proiectelor noastre”, a afirmat Mihaela Geoana, presedinta Fundatiei Renasterea.

 

Fondurile stranse in cadrul evenimentului Happy Run! vor fi folosite pentru a cumpara un ecograf performant, pe langa acoperirea costurilor de manopera pentru perucile din par natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice; sustinerea psihologica pentru paciente; campanii de informare asupra importantei prevenirii si a depistarii precoce a cancerului de san, oferirea de investigatii medicale gratuite etc.