Catena te trimite la bai! Afla cum poti castiga!

Catena te trimite la bai! Afla cum poti castiga! Catena te trimite la bai! Afla cum poti castiga!

Ultima actualizare: 22 septembrie 2013

Ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu! Dupa achizitionarea produselor, completeaza talonul si rupe partea detasabila, dupa care depune-l in urnele existente in fiecare farmacie Catena. Nu uita sa pastrezi bonul fiscal si partea detasabila a talonului. 

Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei prin tragere la sorti, organizata in fiecare farmacie Catena. Sejururile constau in cazarea timp de 6 nopti, la hoteluri de 2 sau 3 stele cu pensiune completa si 2 sedinte de tratament pe zi in perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2013. Statiunile alese pentru concurs sunt din toate zonele tarii: Baile Olanesti, Baile Tusnad, Amara, Baile Herculane, Calimanesti, Caciulata, Covasna, Moneasa, Buzias, Ocna Sibiului, Vatra Dornei, Sangeorgiu de Mures.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor domiciliate in Romania, cu varsta mai mare de 18 ani. Daca ai castigat, poti alege sa te bucuri chiar tu de premiu sau poti face un cadou unei persoane dragi, insa doar in masura in care acesta este o ruda de gradul I.

Pentru mai multe detalii, cere in farmacii flyerul aferent concursului si intreaba farmacistul. Succes!