DTO Rally Team, sustinuta de Catena, ia startul in Campionatul National de Raliuri 2021

DTO Rally Team, sustinuta de Catena, ia startul in Campionatul National de Raliuri 2021 DTO Rally Team, sustinuta de Catena, ia startul in Campionatul National de Raliuri 2021

Ultima actualizare: 24 martie 2021

rally team

Echipa argeseana DTO Rally Team, sustinuta de Catena si vicecampioana nationala in 2020, va lua startul in acest weekend la Tess Rally Brasov 2021, in debutul oficial al noului sezon de raliuri. Prima etapa a Campionatului National de Raliuri din acest an, din 26-27 martie, va cuprinde probe speciale in zona Brasovului, printre care celebrele treceri pe „Poiana” - traseu de legenda al raliurilor din Romania -  si parcurgerea soselei serpuite dintre Sacele si Muntele Rosu, o adevarata provocare pentru orice echipaj.

Dupa mai multe sezoane la volanul unui Peugeot 208 R2, echipajul format din Eugen Caragui si Robert Fus va fi la comenzile unei masini de clasa RC2 - un Peugeot 208 R5, folosit in anii precedenti de pilotul Cristi Dolofan, un alt membru al DTO Rally Team, care acum va pilota un Citroen C3 Rally2, alaturi de Petre Toba.

Sunt nerabdator sa revin in masina de curse dupa o pauza destul de lunga. Masina este prietenoasa, cred ca tractiunea integrala este pe placul meu, asa incat vom folosi cursa de la Brasov pentru acomodare, intr-un raliu care va fi foarte dificil”, a declarat Eugen Caragui.

Cel de-al treilea echipaj DTO Rally Team, format din Bogdan si Delia Nastase, va continua sa piloteze si in acest an pe Mitsubishi Lancer EVO, obiectivul principal fiind titlul suprem la Clasa 11. Masina a fost „reconstruita” total in garajele DTO Rally.

DTO Rally isi extinde zona de Rally Rent&Service in acest an, un domeniu in care echipa a pus bazele unor colaborari de lunga durata. Astfel, noi echipaje au apelat la serviciile echipei tehnice argesene, printre care pilotul Adrian Grigore. „Colaborarea cu Adrian Grigore va continua si in 2021, urmand a-i pune la dispozitie Mitsubishi-ul Lancer EVO 9 in specificatie de grupa N, clasa RC2N” - a spus Traian Pavel, managerul DTO Rally.

In plus, Costi Tudose, un tanar debutant din Campionatul National de Raliuri, se alatura echipei in 2021 si va concura pe o Dacia Sandero in Cupa Dacia.

Si in sezonul 2021, grupul Fildas-Catena este alaturi de echipajele DTO Rally Team.

CATENA sustine campionii!