„Farmacia Inimii” Catena – de 16 ani alaturi de romani

„Farmacia Inimii” Catena – de 16 ani alaturi de romani „Farmacia Inimii” Catena – de 16 ani alaturi de romani

Ultima actualizare: 23 octombrie 2015

Profita de reducerile oferite prin cardul Catena!
 
 
Catena si-a obisnuit clientii cu o multime de campanii promotionale de reducere a preturilor, avand preturi foarte mici la sute si sute de produse. Dar cum ar fi sa beneficiezi tot timpul de preturi reduse, ori de cate ori cumperi un produs din farmaciile Catena? Este simplu si la indemana oricui, prin intermediul cardului de fidelitate Catena.
 
Poate credeti ca e incomod sau complicat sa va faceti un card Catena, dar acest lucru este extrem de simplu. Dureaza doar cateva minute, prin completarea unui simplu formular, la orice farmacie Catena din tara. Insa avantajele sunt permanente si deloc de neglijat. Dimpotriva, veti beneficia tot timpul de preturi si mai mici.
 
Astfel, trebuie sa stiti ca, pe baza cardului Catena se pot obtine reduceri cuprinse intre 3% si 22%, in functie de produsul achizitionat. Dar asta nu este tot! Farmacia Inimii Catena a pregatit si alte surprize. In primul rand, pensionarii si studentii posesori de carduri de fidelitate Catena beneficiaza acum de o reducere de 16% la doua milioane de cutii de produse selectate pentru nevoile acestora. Insa si ceilalti posesori de carduri trebuie sa stie ca primesc o reducere de 15% la produsele selectate.
 
Veniti in oricare dintre farmaciile Catena si va veti convinge!