Gala Forbes Woman 2018: Anca Vlad, desemnata „Cea mai influenta personalitate din Business”

Gala Forbes Woman 2018: Anca Vlad, desemnata „Cea mai influenta personalitate din Business” Gala Forbes Woman 2018: Anca Vlad, desemnata „Cea mai influenta personalitate din Business”

Ultima actualizare: 30 martie 2018

Alina Marinescu, director general Catena, Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, si Sorin Chirculescu, marketing manager Catena.

Gala Forbes Woman 2018 a celebrat, pentru al saptelea an consecutiv, munca femeilor ambitioase din Romania, adevarate modele autentice, puternice, fie ca acestea s-au facut cunoscute in mediul de afaceri, politica, filantropie, fie in relatii publice, educatie sau sport.

Premiul pentru „Cea mai influenta personalitate din Business” a fost acordat doamnei Anca Vlad, fondator si presedinte Fildas-Catena. Trofeul a fost inmanat directorului general Catena, Alina Marinescu, si directorului general Tonica Group, Otilia Ostrotki.

Prin intermediul acestora, doamna Anca Vlad a transmis si un mesaj: „Multumesc revistei Forbes si dumneavoastra pentru acest premiu, care reprezinta pentru mine o mare onoare. Regret ca nu am putut participa la aceasta frumoasa ceremonie, mai ales ca e dedicata femeilor. Acest eveniment reprezinta si un prilej de a o cunoaste pe Alina Marinescu, liderul echipei Catena – o femeie extraordinara, care a implementat in firma drumul spre excelenta, un proiect ambitios ce a dovedit ca in Romania putem dezvolta metode de management de succes”.

„Echipa noastra construieste campanii, selecteaza cele mai bune tratamente, pune accentul pe comunicare si, mai ales, face totul din inima, ca si Forbes, prietenii nostri pe care ii admiram la randul nostru pentru realizarile lor! Numai bine si succes tuturor doamnelor prezente in aceasta seara!”, a declarat directorul general Catena, Alina Marinescu.

In deschiderea evenimentului prezentat de Bogdan Miu, au vorbit Raluca Michailov, director general BP Publishing Media (Forbes Magazine) si Ionut Bonoiu, redactor sef Forbes Romania.

Alte femei cu o cariera de succes in diferite domenii de activitate (financiar, bancar, antreprenoriat, medicina, afaceri, consultanta fiscala, educatie) au fost recompensate la Gala Forbes Woman 2018 pentru perfomanta continua, implicare, ambitie si rezultate de exceptie.

De precizat faptul ca, in aceeasi zi, a avut loc Forbes Woman Summit, prima reuniune din Romania dedicata femeilor de succes care au schimbat în bine mediul de business și societatea romaneasca.

Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, ci si ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare.

Aprecierea si increderea de care se bucura brandul CATENA sunt dovedite si de premiile pe care reteaua de farmacii le-a primit in ultimii ani, printre care: Best Buy Award – Distinctie pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-pret din Romania; Trusted Brands – premiul pentru Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere”; Superbrands; 2018, Qudal – Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor din Romania, precum si premiul Customer’s Friend (Prietenul Cumparatorilor), oferit de ICERTIAS (Asociatia Internationala de Certificare, cu sediul la Zurich, Elvetia).