Locul 8 in lume obtinut de Catena Racing Team la World Company Sport Games 2018

Delegatia Catena Racing Team la World Company Sport Games 2018

Datorita rezultatelor obtinute de Catena Racing Team, Romania a terminat pe locul 8 in clasamentul pe tari, din peste 50 de natiuni, depasind Italia, Marea Britanie, Spania, SUA, Danemarca sau Elvetia, potrivit ierarhiei finale a World Company Sport Games 2018. In competitia companiilor care a strans la un loc cei mai buni sportivi din lume, Catena Racing Team s-a clasat pe locul 11 din 139 de echipe.

Chiar daca s-a aflat la prima participare la World Company Sport Games, Catena Racing Team a reusit rezultate remarcabile, castigand sapte medalii de aur si cinci de argint. Echipa de fotbal Catena Racing Team a avut o prestatie extraordinara si a obtinut titlul de vicecampioana mondiala.

Multipla campioana nationala la sport corporatist Constanta Gherasim Papagheorghe a reusit sa castige medalia de argint la o proba foarte dificila, cea de alergare 5.000 m.

Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat inot Canalul Manecii fara costum de neopren, a impresionat pe parcursul intregii competitii reusind sa urce pe podium la toate cele zece probe la care a concurat, castigand sapte medalii de aur și trei de argint. 

In cei aproape patru ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri – 78 de medalii de aur, 93 de medalii de argint si 82 de medalii de bronz.

Echipa de Fotbal Catena Racing Team Romania - vicecampioana mondiala