Oraselul Copiilor, neincapator in ziua a doua a Festivalului Inimii Catena

Oraselul Copiilor, neincapator in ziua a doua a Festivalului Inimii Catena Oraselul Copiilor, neincapator in ziua a doua a Festivalului Inimii Catena

Ultima actualizare: 25 septembrie 2017

Animat de zambete, muzica, dans, distractie, karaoke, tombola, flashmob si strigatele de bucurie ale miilor de oameni care au venit la cea de-a doua zi a Festivalului Inimii Catena, Oraselul Copiilor a fost aproape neincapator!

Sub genericul „Inima de roman”, megaconcertul de muzica populara si de petrecere prezentat de Varul Sandel a fost un real succes, judecand dupa toate emotiile traite in mod vizibil: ale multimii prezente, ale artistilor, ale noastre, ale tuturor celor care ne-au sustinut.

Festivalul Inimii Catena a umplut Oraseul Copiilor si a facut sa bata la unison mii de inimi

Distractia si voia buna in cea de-a doua zi a Festivalului au fost asigurate de recitalurile sustinute de indragitii artistii Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul „Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste, alaturi de inegalabilii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Gazda serii, Varul Sandel, a intretinut atmosfera si i-a invitat pe toti cei prezenti sa participe la numeroasele concursuri de karaoke, tombola si momente de improvizatie, cu premii pe masura: carucioare colorate pline cu cadouri, mii de baloane colorate, stegulete, produse exclusiv disponibile la Catena, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor. In urma tombolei organizate, s-a oferit o tableta Galaxy Tab S2.

Evenimentul artistic Festivalul Inimii Catena a fost organizat de Farmacia Inimii Catena, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4.