Petrecere in familia Catena! Mos Craciun a sosit la copiii din Satu Mare

Petrecere in familia Catena! Mos Craciun a sosit la copiii din Satu Mare Petrecere in familia Catena! Mos Craciun a sosit la copiii din Satu Mare

Ultima actualizare: 7 decembrie 2017

Mos Craciun a inceput sa vina deja la copiii cuminti, iar una dintre primele sale vizite a avut loc aseara, la petrecerea de Craciun organizata de Fildas-Catena, cea mai mare retea de farmacii din tara, pentru micutii angajatilor din judet. Intalnirea de suflet, devenita deja traditie, s-a desfasurat la Club Mihadi din Satu Mare, loc de joaca unde toata lumea s-a distrat de minune.

Mos Craciun a sosit cu sacul plin de jucarii pentru invitatii aflati la varsta povestilor, iar parintii s-au bucurat sa-i vada emotionati si entuziasmati. Pe langa darurile primite, cei 70 de micuti s-au distrat alaturi de animatorii Caravanei Anima. Au cantat, s-au jucat si si-au dovedit indemanarea si inventivitatea in cadrul atelierelor de creatie, spre incantarea parintilor. Recitalul sustinut de corul Liceului Teoretic German Johann Ettinger, sub indrumarea profesorului dirijor Kuki Zsolt, i-a incantat pe cei prezenti, de la mic la mare.

Oferte dedicate intregii familii

Catena, reteaua de farmacii numarul 1 in Romania, acorda o importanta aparte ofertelor adresate familiei, o dovada in acest sens fiind cardul „Mama si Copilul”, care vine in intampinarea mamicilor, dar si a femeilor care se pregatesc sa ramana insarcinate. Acest card permite achizitionarea de produse specifice de la Catena, cu reduceri de pana la 25%. De asemenea, publicatia „Mama si Copilul – brosura pentru mamici si pitici” este oferita gratuit pe baza cardului „Mama si Copilul”.