Trei medalii de aur pentru Catena Racing Team Romania, inca din prima zi la World Company Sports & Games 2018

Trei medalii de aur pentru Catena Racing Team Romania, inca din prima zi la World Company Sports & Games 2018 Trei medalii de aur pentru Catena Racing Team Romania, inca din prima zi la World Company Sports & Games 2018

Ultima actualizare: 25 mai 2018

Debut extraordinar al reprezentantei Romaniei la World Company Sports & Games 2018! Membrii delegatiei Catena Racing Team, cel mai mare si titrat club polisportiv al unei companii din Romania, au obtinut in prima zi a competiei medalii de aur si argint, victorii si calificari la toate disciplinele la care au concurat: natatie, fotbal, tenis de masa si alergare.

27 de sportivi ai Catena Racing Team participa anul acesta pentru prima data la World Company Sports & Games 2018, o competitie de talie mondiala care se desfasoara in Franta, in localitatea La Baule, intre 23 si 27 mai 2018. Ajuns la cea de-a II-a editie, evenimentul reuneste 6.000 de angajati din 50 de tari din intreaga lume, care isi disputa suprematia in 25 de discipline sportive.

Primele rezultate, exceptionale

Prima zi a campionatului a adus si primele motive de mare bucurie pentru membrii Catena Racing Team. Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren, a cucerit 5 medalii, dintre care 3 de aur la probele de inot 100 m liber, 50 m spate si 100 m mixt, si 2 de argint, la probele 100 m bras si 50 m fluture.  

De asemenea, ambele echipe inscrise de club in cadrul competitiei de tenis de masa – Catena Racing Team 1 (Liviu Dasoveanu, Mihai Angelescu) si Catena Racing Team 2 (Valentin Chelu, Gabriel Zamfirescu si Vasile Fodoran – antrenor) – s-au calificat in etapa urmatoare, in urma meciurilor disputate.

Tot in prima zi s-a desfasurat si proba de alergare, 5.000 m, la care a participat echipa formata din Daniel Ionita, Constanta Gherasim Papagheorghe (a reprezentat Romania si Catena Racing Team la Finala Internationala a cursei de alergare B2RUN de la Berlin, 2016) si Simona Gorcea (locul II la Maratonul de la Polul Nord, North Pole Marathon 2017).

La fotbal, Campioana Catena Racing Team Romania a evoluat in Grupa D, alaturi de echipele FAS Banque de France, Volksbank Salzburg - Austria, AS Airbus Helicopters - Franta si Nuamces - Franta. Baietii au castigat toate cele trei meciuri disputate, au ocupat locul I in grupa si s-au calificat in fazele superioare ale competitiei.

„Extraordinara performanta a colegilor nostri! Si, ca sa va faceti o idee despre importanta acestui eveniment, aflati ca participa 6.000 de sportivi din 50 de tari la 25 de sporturi. Vorbim despre cel mai mare eveniment sportiv corporatist care are loc o data la doi ani. Asta ca sa intelegem exact maretia prestatiei colegilor nostri. Pentru ca, impreuna suntem cei mai tari! Sa fim alaturi de ei cu sufletul si cu energia noastra! Sunt convins ca asta ii va ajuta!”, a declarat dr. farm. Radu George, presedintele clubului Catena Racing Team.

Prezenta echipei Catena Racing Team la World Company Sports&Games 2018 a fost posibila datorita sprijinului acordat de Catena, farmacia care sustine campionii si care contribuie la sanatatea romanilor, inclusiv prin promovarea unui stil de viata sanatos.

Stafful Catena Racing Team este format din: Ovidiu Gorcea, Daniel Ionita si Daniel Marin, toti trei membri fondatori ai clubului.