Weekend cu muzica si voie buna la Festivalul Inimii Catena

Weekend cu muzica si voie buna la Festivalul Inimii Catena Weekend cu muzica si voie buna la Festivalul Inimii Catena

Ultima actualizare: 20 septembrie 2017

Farmacia Inimii Catena, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, organizeaza sambata, 23 septembrie si duminica, 24 septembrie 2017, in Oraselul Copiilor, evenimentul artistic Festivalul Inimii Catena. Festivalul va reuni artisti cunoscuti ai momentului, intr-un spectacol unic in care muzica, distractia si voia buna se vor imbina cu concursuri cu premii, tombole si karaoke.

 

Festivalul Inimii Catena va incepe sambata la ora 17:00, cu surprize pentru public, si va continua cu o seara pop-dance, ale carei gazde vor fi Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu. Pe scena vor urca unii dintre cei mai iubiti artisti – Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico si What’s UP.

Duminica, de la ora 15:00, Varul Sandel va invita sa continuati distractia. Sub genericul „Inima de roman”, va avea loc un megaconcert de muzica populara si de petrecere asigurat de indragitii Aneta Stan, Florin Vasilica si grupul Teleormanul, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste. De asemenea, neobositii Stela Popescu si Alexandru Arsinel vor sustine momente umoristice. 

In cadrul Festivalului Inimii Catena, vor avea loc mai multe concursuri, cu premii diverse: carucioare pentru cumparaturi, mii de ursuleti de plus, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor. Castigatorii tombolei vor primi cate o tableta.

Accesul este liber. Nu uita! 23 si 24 septembrie, Festivalul Inimii Catena, Oraselul Copiilor.