Dr. Irena Eris Clinic Way 3° Crema de zi Antirid cu Hormoni vegetali, 50 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Dr. Irena Eris Clinic Way 3° Crema de zi Antirid cu Hormoni vegetali, 50 ml - Catena

Crema de zi Antirid cu Hormoni vegetali Dr. Irena Eris Clinic Way 3° este un produs dermatologic antirid cu efect de regenerare celulara, recomandat, in special persoanelor cu varsta de peste 50 de ani.
 
Crema antirid 50+ este un produs dermatologic antirid revolutionar pe baza de fitohormoni extrasi din samburi de mere care stimuleaza productia de colagen si diviziunea celulara, pentru un ten mai tanar si mai ferm. Crema antirid contine FGF1 LMS ™, un reactivator revolutionar de reinnoire a pielii cu Aqua Calcis – apa de var farmacopeica, care lupta impotriva imbatranirii premature a tenului. Crema antirid 50+ poate fi folosita si pe pielea sensibila si cu tendinte alergice.
 
Dupa varsta de 50 de ani pielea se confrunta cu lipsa tonusului si pierderea elasticitatii datorare atat inaintarii in varsta cat si modificarilor hormonale asociate cu menopauza sau peri- menopauza. Crema antirid 50+ stimuleaza refacerea tesuturilor, contribuie la imbunatatirea elasticitatii pielii, stimuleaza productia de colagen, pentru un ten revigorat. Crema antirid contine Fitohormoni care cresc nivelul de glicozaminoglicani, in special acid hialuronic, nutrient esential pentru hidratarea pielii.
 
Beneficii Dr. Irena Eris Clinic Way 3° Crema de zi Antirid cu Hormoni vegetali:
Are un puternic rol antirid, stimuland productia de colagen de la nivelul pielii
Reactivatorul de reinnoire a pielii FGF1 LMS ™ cu tehnologie unica de transport Lipo-Sphere - inhiba procesul imbatranirii pielii prin reactivarea proprietatilor regenerative si a potentialului de autoinnoire pe trei niveluri.
Fitohormonii cresc nivelul de glicozaminoglicani, in special acid hialuronic, nutrient esential pentru hidratarea pielii
Crema antirid creste fermitatea pielii
Reduce ridurile atrofice
Aqua Calcis - are proprietati antiseptice, calmante si amelioreaza iritatia locala
Crema antirid 50+ contine factori de protectie solara (SPF 15)
Imbunatateste hidratarea si netezirea pielii (86% *),
Reduce uscaciunea cu 35% *,
Imbunateste elasticitatea cu 20% *,
Reduce ridurile atrofice cu 28% *.
Crema antirid 50+ este recomandata femeilor cu varsta peste 50 de ani
 
* Cercetari in vivo in Centrul pentru stiinta si Cercetare Dr. Irena Eris

CELE MAI RECENTE ARTICOLE