LA CABINE - PURE RETINOL fiole 10 x 2 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE - PURE RETINOL fiole 10 x 2 ml - Catena

LA CABINE - RETINOL sunt fiole cu retinol pur care lupta impotriva petelor pigmentare si ajuta la reducerea ridurilor aparute ca urmare a imbatranirii celulare. Retinolul contribuie la reducerea porilor, stimuleaza productia de colagen, elastina si acid hialuronic, pielea devenind mai ferma si mai elastica. Astfel retinolul tine sub control aparitia ridurilor si le reduce pe cele deja aparute. Expunerea la soare poate duce la aparitia inesteticelor pete pigmentare pe care aplicarea retinolului le poate diminua considerabil, pana la disparitie. Tenul devine uniform si luminos.Tehnologia speciala de fabricare creste absorbtia retinolului si diminueaza riscul de aparitie a efectelor secundare asociate in mod traditional cu aplicarea acestei substante: iriatia locala, roseata.

Aplicarea regulata a acestor fiole cu retinol contribuie la imbunatatirea texturii pielii, la cresterea fermitatii acesteia si la reducerea ridurilor cu pana la 50%.

Beneficii fiole cu retinol LA CABINE:

Stimuleaza regenerarea celulara

Mentin pielea ferma si neteda. 

Lupta impotriva aparitiei ridurilor.

Diminueaza liniile fine si ridurile profunde

Ajuta la diminuarea petelor pigmentare

Stimuleaza productia de colagen pentru o piele mai ferma

Mod de folosire fiole cu retinol LA CABINE:

 
Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE