Hipp 2 Combiotic lapte de continuare x 300g
Ingrediente
Lapte degresat*, lactoza*, uleiuri vegetale* (ulei de palmier ❤, ulei din seminte de rapita*, ulei de floarea soarelui*), produs din zer*, galacto-oligozaharide* din lactoza*, ulei de peste1 , saruri de calciu ale acidului ortofosforic, clorura de potasiu, selenit de sodiu, L-tirozina, sulfat de zinc, L-triptofan, citrat de sodiu, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, vitamina C (acid L-ascorbic, L-ascorbat de sodiu, L-ascorbil 6-palmitat), sulfat de fier, L-cisteina, iodat de potasiu, niacina (nicotinamida), culturi naturale de microorganisme producatoare de acid lactic (Limosilactobacillus fermentum hereditum®2 ), vitamina E (DL-alfa tocoferil acetat), sulfat de mangan, acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), sulfat de cupru, vitamina A (acetat de retinil), vitamina B 1 (clorhidrat de tiamina), vitamina B 6 (clorhidrat de piridoxina), calciu-L-metilfolat 3 , vitamina K (fitomenadiona), vitamina D (colecalciferol), Dbiotina.
*din productie ecologica
1 contine DHA pentru dezvoltarea vizuala
2 Limosilactobacillus fermentum CECT5716/ 3 calciu-L-metilfolat=Metafolin®; Metafolin® este marca inregistrata Merck KGaA, Darmstadt, Germania
❤ulei de palmier ecologic, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente
Utilizare
Foarte important! Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.
HiPP 2 Combiotic® a fost conceput pentru a acoperi nevoile nutritionale ale sugarilor dupa varsta de 6 luni, pentru perioada de dupa inceperea diversificarii.
-
dupa alaptare
-
dupa oricare formula de lapte de inceput
Ghid de preparare (Produs instant)
Va rugam respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra. Prepararea incorecta sau depozitarea laptelui preparat in biberon pentru o perioada mai mare de timp pot fi daunatoare sanatatii, pentru ca, de exemplu, se pot dezvolta bacterii nedorite. Din acest motiv, intotdeauna preparati o masa proaspata si hraniti copilul imediat. Nu folositi cantitatea ramasa de la o masa la alta. Curatati bine sticla biberonului, tetina si inelul. Inchideti bine pachetul dupa fiecare utilizare, depozitati-l intr-un loc uscat la temperatura camerei si folositi continutul in termen de 3 saptamani. Va rugam nu incalziti laptele in cuptorul cu microunde (risc de arsuri).
-
Fierbeti apa proaspata de fiecare data si raciti-o pana la aprox. 40 - 50 °C
-
Turnati cantitatea de apa (vedeti ghidul de dozare), anterior arta, in biberon.
-
Adaugati in biberon cantitatea necesara de pudra (vedeti ghidul de dozare) folosind masura dozatoare si inlaturati surplusul.
-
Inchideti sticla si agitati bine.
-
Raciti biberonul pana la temperatura optima de baut (aprox. 37 °C) – veri cati temperatura.