Scopuri utilizare date

Stimate client,

 

Va multumim pentru fidelitatea dumneavoastra si va asiguram ca vom face in continuare tot posibilul sa va oferim cele mai bune produse, servicii si informatii in sprijinul sanatatii dumneavoastra!

 

Acest formular este intocmit in baza noii legislatii europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal si are ca scop informarea dumneavoastra cu privire la drepturile pe care le aveti în legătură cu prelucrarea unor astfel de date, informare care sa va ajute sa decideti în cunoștință de cauză cu privire la acordul dumneavoastra de prelucrare a anumitor date personale care va apartin („Date”) in scopurile si conditiile mai jos prezentate.

 

Prelucrarea Datelor pe care le veti completa in prezentul formular de contact se va face de catre societatea Catena Management SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Mun. Bucuresti, Sos. Chitilei, nr. 60, Corp1-C30, etaj 1, birou 7, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13740/2003, avand cod unic de inregistrare 15814902, atribut fiscal RO („Societatea”), în calitate de operator.

 

Prelucrarea Datelor de catre Societate se va face pe baza consimtamantului dumneavoastra exprimat.

 

Scopul general al prelucrarii Datelor este acela de servicii online, reclama, marketing si publicitate si consta in urmatoarele:

 1. Scop rezervare de produse ” - prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in: nume, prenume, telefon si adresa de email a dumneavoastra se va face pentru ca dumneavoastra sa puteti face rezervari de produse

 2. Scop abonare newsletter ” - prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in: nume, prenume si adresa de email a dumneavoastra se va face pentru abonarea Dumneavoastra la newsletter.

 3. Scop cunoasterea preferintelor” - Societatea va prelucra Datele constand in nume, prenume, telefon si adresa de email a dumneavoastra referitoare la produsele si serviciile farmaciilor Catena conform istoricului de cumparaturi rezultat din tranzactiile dumneavoastra. Aceasta prelucrare se va face in scopul pregatirii si transmiterii de comunicari comerciale cu privire la oferte personalizate de produse si servicii in acord cu preferintele si caracteristicile dumneavoastra amintite anterior (inclusiv dar fara limitare la oferte personalizate de reduceri de preturi, vouchere de reduceri, cadouri cu ocazia zilei dumneavoastra de nastere sau onomastice), in acord cu politica farmaciilor Catena.

 4. Scop Comunicari Comerciale” - prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in numele, prenumele, telefon si adresa de email a dumneavoastra se va face pentru transmiterea de comunicari comerciale cu privire la ofertele, promotiile, produsele si serviciile oferite de Farmaciile Catena (inclusiv articole, publicatii, brosuri avand subiecte diverse cum ar fi: sanatate (medical, farmaceutic), moda, frumusete, transmise atat de Societate, cat si de societati colaboratoare in numele Societatii).

 5. Scop recrutare angajati” - prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in: nume, prenume, telefon si adresa de email a dumneavoastra se va face pentru ca dumneavoastra sa puteti aplica la unul dintre locurile de munca oferite de Societate

 6. Scop corespondenta” – prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in: nume, prenume, numar de telefon, adresa de email a dumneavoastra se va face in scopul purtarii corespondentei cu Dumneavoastra pe site.

 7. Scop transmitere voucher” – prelucrarea de catre Societate a Datelor constand in adresa de email a dumneavoastra se va face in scopul transmiterii catre dumneavoastra a voucherului si a comunicarilor comerciale legate de voucher.

 

Va informam ca Societatea colaboreaza cu alte societati imputernicite de Societate in procesul de prelucrare a Datelor insa numai in scopurile și limitele prevazute in prezentul formular. Detalii privind aceste societati colaboratoare (inclusiv situatiile in care Datele dumneavoastra vor fi transmise catre acestea) le puteti afla astfel: pe site-ul www.catena.ro, sectiunea „Politica de confidentialitate”, subsectiunea “persoane imputernicite” sau, la solicitarea dumneavoastra, prin intermediul personalului ce deserveste orice farmacie Catena sau folosind celelalte date contact menționate în prezentul acord.

 

Datele dumneavoastră nu fac obiectului unui transfer către terțe țări aflate în afara Uniunii Europene.

 

Datele vor fi stocate de catre Societate dupa cum urmeaza:

 

- Pentru plasarea comenzilor de produse , pe perioada 24 de luni de la data ultimei utilizari de catre dumneavoastra;

- Pentru abonare la newsletter , pe perioada 24 de luni de la data ultimei utilizari de catre dumneavoastra;

- Pentru corespondenta transmisa pe site, pe perioada maxim 24 de luni de la data ultimei utilizari de catre dumneavoastra;

- Pentru comentariile transmise pe site, pe perioada maxim 24 de luni de la data ultimei utilizari de catre dumneavoastra;

- Pentru comunicari comerciale, pe perioada maxim 24 de luni de la data ultimei utilizari de catre dumneavoastra;

- Pentru recrutare, pe perioada maxim 24 de luni de la data ultimei utilizari de catre dumneavoastra;

 

 

 

Vă informăm ca aveti, cumulat, urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si Societate:

 

 • Drept de acces - insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;

 • Drept la rectificare - insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;

 • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;

 • Dreptul de a retrage consimtamantul - insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor;

 • ** Dreptul la portabilitatea datelor - insemnand dreptul de a primi Datele pe care le-ati furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat si dreptul de a solicita ca Datele sa fie transmite altui operator ales de dumneavoastra;

 • ** Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.

 • Dreptul de a depune plangere - insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus și detalii, puteti contacta Societatea prin intermediul urmatoarelor modalitati: (i) depunerea unei cereri scrise datate si semnate in orice farmacie Catena, (ii) completarea unei cereri online prin accesarea urmatorului link: www.catena.ro, sectiunea ”Politica de confidentialitate”, subsectiunea ”cereri”, (iii) la adresa de e-mail: datepersonale@catena.ro sau (iv) la adresa postala de la sediul Societatii, respectiv: Mun. Bucuresti, Sos. Chitilei, nr. 60, Corp 1-C30, etaj 1, birou 7, sector 1, CP 012393.

 

** Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal, va putea fi contactat pentru orice lamuriri, informatii, precum si solicitari in legatura cu exercitarea drepturilor mentionate mai sus la oricare din datele de contact enumerate mai sus.