Pergoveris 150 UI / 75 UI x 1 flac. pulb. + 1 flac. solv. pt


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari
Alege farmacia

Pergoveris 150 UI / 75 UI x 1 flac. pulb. + 1 flac. solv. pt. sol. inj. - Catena

Pergoveris este un tratament hormonal, care contine doua substante active diferite, folitropina alfa si lutropina alfa. Produsul este recomandat femeilor adulte (peste 18 ani), de regula infertile, pentru a stimula dezvoltarea foliculilor, cu scopul de a le ajuta sa ramana insarcinate.

Pergoveris 150 UI/75 UI, mod de administrare

Pergoveris se utilizeaza doar la recomandarea medicului, care va stabili si doza de inceput si durata tratamentului. Produsul este indicat administrarii sub forma de injectie subcutanata.

Pergoveris 150 UI/75 UI, posibile reactii adverse

Cele mai frecvente reactii adverse la administrarea Pergoveris sunt cefaleea, chisturile ovariene si reactiile la locul injectarii.

Pergoveris 150 UI/75 UI, interactiuni medicamentoase

Pergoveris nu trebuie administrat in amestec cu alte medicamente, in aceeasi seringa. Exceptie face doar folitropina alfa.

Contraindicatii la administrarea Pergoveris 150 UI/75 UI

Pergoveris este contraindicat la paciente cu hipersensibilitate la substanta de baza a produsului sau la oricare dintre componentele acestuia, carcinom ovarian, mamar sau uterin, tumori ale hipofizei sau hipotalamusului, insuficienta ovariana primara, hemoragii genitale nediagnosticate, malformatii ale organelor sexuale incompatibile cu sarcina, chisturi ovariene sau ovare marite de origine necunoscuta.

Cum se pastreaza Pergoveris 150 UI/75 UI

Pergoveris se pastreaza in ambalajul original, la temperaturi sub 25 ˚C.

*Pentru pret te asteptam in cea mai apropiata farmacie Catena

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Tot ce trebuie sa stiti despre diferitele tipuri de anemie
    Tot ce trebuie sa stiti despre diferitele tipuri de anemie

    Anemia este problema medicala cu care se confrunta persoanele care nu au in organism suficiente globule rosii sanatoase sau hemoglobina. Hemoglobina este o proteina din celulele rosii (numite si hematii…

  • Tot ce trebuie sa stiti despre diferitele tipuri de veruci
    Tot ce trebuie sa stiti despre diferitele tipuri de veruci

    Verucile, cunoscute popular sub numele de negi, sunt o problema medicala cu care oamenii s-au tot confruntat de-a lungul timpului, fiind descoperite inclusiv pe o mumie veche de 3.000 de ani. Acestea…

  • Tipuri de papiloame si solutii de tratament
    Tipuri de papiloame si solutii de tratament

    Virusul papiloma uman, prescurtat HPV, cauzeaza o infectie foarte contagioasa care se transmite prin contactul direct al pielii sau prin contact sexual. HPV nu provoaca intotdeauna simptome, motiv pentru…

  • Dureri de picioare la copii: cauze si remedii
    Dureri de picioare la copii: cauze si remedii

    Copilul se plange ca are dureri de picioare? Cum puteti afla daca acest disconfort este provocat pur si simplu de procesul de crestere sau daca exista o problema de baza, care merita atentie profesionala?…