Catena Racing Team la Campina Open MTB 2014, a III-a editie

Catena Racing Team la Campina Open MTB 2014, a III-a editie Catena Racing Team la Campina Open MTB 2014, a III-a editie

Ultima actualizare: 8 septembrie 2014

La cea de-a III-a editie a competitiei de mountain bike Campina Open MTB 2014 – Race for autism, care a avut loc pe 6 septembrie 2014, s-a lansat oficial Catena Racing Team. O echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai Catena, Fildas Grup si Tonica Group, toti pasionati de sport.

Aproape 150 de reprezentanti Catena din toata tara, in frunte cu Radu George, Vicepresedinte Fildas si Catena Grup, initiator al proiectului Catena Racing Team, s-au aliniat la start-ul acestui eveniment organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos, dar si de a promova imprejurimile orasului Campina.

 

Aceasta competitie de mountain bike este una caritabila: suma rezultata din taxele de participare va fi utilizata in beneficiul copiilor bolnavi de autism din judetul Prahova si pentru proiectele derulate de Fundatia ” Romanian Angel Appeal” (RAA). In 2012, in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor, Campina Open Mountain Bike – Race for Autism!” a fost desemnat ”Proiectul de voluntariat al anului ” in domeniul „ Sport si recreere”. Distinctia a venit ca o recunoastere a muncii si a implicarii cu ocazia fiecareri editii a peste 1000 de voluntari (organizatori, parteneri, sustinatori, participanti, reprezentanti mass‐media) pentru sprijinirea persoanelor cu autism din judetul Prahova. Remarcabil este faptul ca acest proiect a pornit de la buget zero si s‐a bazat in exclusivitate pe implicarea voluntara a tuturor participantilor, rezultatele obtinute cu ocazia celor trei editii de pana acum fiind impresionante.

Remarcabila este si contributia financiara a celor 150 de reprezentati Catena si Fildas Grup care s-au aliniat (toti au trecut linia de sosire!) la start-ul editiei 2014 - o editie de mare succes la care au participat 600 de concurenti, o prezenta record pentru un concurs chiar si de o asemenea anvergura.

Reprezentantii Catena au marcat un sezon competitional de succes prin participarea in acest an la alte doua competitii majore de gen: concursul de mountain bike Macin XC, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National ”Muntii Macinului ” si cursa Zimbraria Neagra XC, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita.