Cu Nucita mananci si slabesti

Cu Nucita mananci si slabesti Cu Nucita mananci si slabesti

Ultima actualizare: 9 august 2014

De cate ori ai renuntat sa mai tii dieta de slabit doar pentru ca gustul preparatelor nu iti placea si iti era mereu foame? Sau de cate ori ai uitat de obiectivul de a slabi atunci cand ti se facea pofta de ceva dulce? Cu totii stim ca slabitul nu este o indeletnicire usoara, insa deloc imposibila, mai ales cand ai alaturi un aliat dulce, fara strop de zahar si cu indice glicemic foarte scazut, potrivit si in dieta sportivilor sau in regimul diabeticilor: Nucita!

Pricomigdalele Nucita te cuceresc de la prima degustare si, pentru cateva clipe, pur si simplu le savurezi si uiti ca esti la dieta. Textura dulce, crocanta, cu aroma intensa de nuci si o adiere fina de cafea iti rasfata papilele gustative, in timp ce kilogramele in plus continua sa se topeasca. Nucita este alaturi de tine cand vrei sa slabesti si iti ofera acea mica recompensa de care ai nevoie, fara sentimente de vinovatie!

Sanatate intr-o gustare delicioasa

Creata cu gandul la tine si sanatatea ta de catre specialistii companiei Nutrition Research & Development, gustarea Nucita are un indice glicemic de doar 16 – adica foarte scazut! In plus, Nucita contine numai ingrediente naturale: nuca (50%), xylitol, albus de ou, amidon si cafea solubila. Daca te-am cucerit deja, dupa ce vei afla beneficiile pentru sanatate ale acestor ingrediente, vei adora Nucita!

Nuca este, in primul rand, o sursa grozava de acizi grasi Omega 3, esentiali pentru sanatatea inimii, a creierului si a functiilor organismului tau. Gustoasa si hranitoare, nuca ajuta totodata la reducerea colesterolului, scade riscul de boli cardiovasculare si, datorita continutului mare de fibre, regleaza digestia.

Iti mai spunem un secret: pe lista beneficiilor aduse de continutul mare de nuca se numara si aportul consistent de magneziu, recomandat in combaterea stresului!

Dulce si bun la gust, xylitolul este un indulcitor 100% natural, produs prin fermentatie din stiuletele de porumb. Xylitolul inlocuieste foarte bine zaharul atat in dietele de slabit, cat si in regimul urmat de persoanele diabetice, intrucat nu influenteaza nivelul insulinei.

Caseta: Te poti bucura de gustul Nucita in cadrul oricarei diete hipocalorice sau cu indice glicemic scazut, inclusiv in regimul alimentar urmat de persoanele cu diabet.

Albusul de ou este o sursa bogata de proteine, usor de absorbit in comparatie cu altele, cum ar fi cea din carne. Albusul de ou are un nivel foarte scazut de colesterol, iar cantitatea de grasimi si calorii este si ea redusa.

Te-ai fi gandit vreodata ca niste pricomigdale gustoase pot fi si atat de sanatoase? In plus, Nucita confera imediat senzatia de satietate, datorita cantitatii mari de fibre si de grasimi sanatoase Omega 3, bune pentru intregul organism. Nucita face parte din orice dieta sanatoasa – iti astampara foamea, iti satisface pofta de dulciuri, iti hraneste organismul cu nutrienti de cea mai buna calitate si te ajuta sa slabesti sanatos.

Vino la Catena si ia-ti portia zilnica de Nucita!