Card club

CARD CLUB CATENA

 

Cum ar fi sa beneficiezi tot timpul de preturi reduse, ori de cate ori cumperi un produs din farmaciile Catena? Este simplu si la indemana oricui, prin intermediul cardului de fidelitate Catena.

Posesorii cardului Catena beneficiaza in mod direct de reduceri la achizitionarea produselor. Cardul permite participarea la promotii speciale si concursuri adresate doar clientilor fideli. In plus, membrii primesc noutati despre gamele nou aparute, promotii si campanii, informatii privind afectiuni de sezon si posibilitati de preventie si tratament..

Poate credeti ca e incomod sau complicat sa va faceti un card Catena, dar acest lucru este extrem de simplu. Dureaza doar cateva minute, prin completarea unui simplu formular, la orice farmacie Catena din tara. Insa avantajele sunt permanente si deloc de neglijat. Dimpotriva, veti beneficia tot timpul de preturi si mai mici.

Reducerile acordate in cadrul programului CARD CLUB CATENA nu se cumuleaza cu alte reduceri (nu se cumuleaza nici cu reducerile ce se pot acorda in baza altor tipuri de card).

Veniti in oricare dintre farmaciile Catena si va veti convinge!

Cardurile disponibile la momentul actual sunt urmatoarele:
 
- carduri standard
 
 
 
- card pensionari


 
 
- card pentru elevi si studenti
 
 
 
 
- card Safe for you
(cu reduceri la produsele de contraceptie si de uz feminin) 
 
 
 
- cardul Mama si copilul