Farmacia Catena - aplicatia de mobil care te aduce mai aproape de Catena

Farmacia Catena - aplicatia de mobil care te aduce mai aproape de Catena Farmacia Catena - aplicatia de mobil care te aduce mai aproape de Catena

Ultima actualizare: 17 decembrie 2015

Farmacia Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, vine in sprijinul clientilor sai, aducandu-i si mai aproape de Catena -  Farmacia Inimii printr-o aplicatie destinata utilizatorilor de smartphone-uri si tablete. Prin aceasta aplicatie, denumita chiar “Farmacia Inimii”, milioanele de clienti ai retelei farmaciei Catena pot avea acces instant, printre altele, la ofertele speciale din farmacii, dar si la informatii profesioniste despre mentinerea sanatatii si frumusetii.

Aplicatia dezvoltata de specialistii Catena a fost special conceputa pentru a fi usor de utilizat de catre orice posesor al unui dispozitiv mobil inteligent, fiind disponibila atat pentru sistemul de operare iOS cat si pentru Android.           

In primul rand, Catena - “Farmacia Inimii” ofera utilizatorilor posibilitatea de a inlocui cardul clasic de fidelitate cu unul virtual, care insa pastreaza accesul la toate avantajele de a fi client fidel Catena: preturi mici si cele mai bune promotii, ceea ce se traduce prin economii semnificative la achizitionarea oricarui produs din orice farmacie Catena. In plus, utilizatorii aplicatiei “Farmacia Inimii” au acces instant si la ofertele speciale de pe site-ul catena.ro, cu reduceri de pret de pana la 35%.

Mai mult, aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea identificarii celor mai apropiate farmacii Catena fata de punctul in care se afla acestia, calculand distanta si afisand drumul cel mai scurt catre acestea. Ca noutate in domeniu, aplicatia ofera pentru cazuri de urgenta sfaturi profesioniste legate de acordarea primului ajutor, pana in momentul in care pacientii aflati intr-o situatie critica ajung la un medic specialist.

Pe de alta parte, aplicatia pune un accent deosebit pe informatii despre sanatate si frumusete, utilizatorii avand la dispozitie sute de stiri si articole de actualitate pe aceste teme, plus recomandari ale specialistilor farmaciilor Catena legate de prevenirea si tratarea celor mai des intalnite afectiuni. De asemenea,  Catena - “Farmacia Inimii” ofera o sectiune video ce contine interviuri in exclusivitate cu vedete autohtone, in care acestea impartasesc cititorilor din experienta lor personala legata de sanatate si de un stil de viata sanatos.

Aplicatia Catena - “Farmacia Inimii” poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.