Ph-ul vaginal ofera informatii utile despre sanatatea intima

Ph-ul vaginal ofera informatii utile despre sanatatea intima Ph-ul vaginal ofera informatii utile despre sanatatea intima

Ultima actualizare: 11 octombrie 2016

Igiena intima este o conditie obligatorie pentru sanatatea intima si pentru evitarea problemelor de ordin ginecologic. Femeile cu o viata sexuala intensa sunt cu atat mai expuse problemelor ce tin de sanatatea intima, motiv pentru care este necesar sa acorde o atentie sporita acestui aspect si sa isi monitorizeze indeaproape starea de sanatate.

Un excelent indicator pentru starea de sanatate a vaginuli il reprezinta Ph-ul acestuia, care ofera informatii despre gradul de aciditate al celulelor din membrana care captuseste vaginul. Ph-ul normal al vaginului se situeaza intre 3,8 si 4,5 si orice modificare care se abate de la acest interval trebuie raportata medicului ginecolog si investigata.

Despre factorii care influenteaza negativ modificarea gradului de aciditate la nivelul vaginului, dar si despre testul pe care il poti face pentru a depista aceste schimbari anormale poti afla citind materialul Ph-ul vaginal  - indicator al sanatatii intime.

Farmacistul Catena va recomanda:

3 la pret de 2
Genera Gel intim cu aloe vera si galbenele X 300 ml

Genera Gel intim cu aloe vera si galbenele X 300 ml

Gel pentru igiena intima cu extract de aloe vera si…