Gerovital H3 Derma+ SUN are grijă de sănătatea și frumusețea pielii tale

Data publicarii: 03 iulie 2020

Odată cu venirea sezonului cald, razele soarelui au mai multă intensitate, iar pielea are nevoie de extra protecție. Compania Farmec vine în întampinarea acestor nevoi cu o gamă modernizată recent – Gerovital H3 Derma+ SUN. Cu o textură lejeră și formule adaptate la ultimele trenduri din domeniul dermatocosmeticelor solare, produsele asigură o protecție eficientă împotriva razelor solare, oferind și o serie de alte beneficii.

Tehnologie avansată împotriva radiațiilor solare

Gama a fost îmbunătățită cu tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL (lumină vizibilă de energie înaltă) și IR (radiații infraroșii). Aceasta stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor distructive declanșate de radiațiile solare, reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele și modulează răspunsul imunologic și inflamator al pielii, protejând-o împotriva fotoîmbătrânirii și degradării fibrelor de colagen şi elastină. Physavie®, un activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare este ingredientul în jurul căruia s-a construit tehnologia PHYSABLOCK.

De asemenea, principiile active din componența tehnologiei PHYSABLOCK, precum Vitamina E, una dintre cele mai eficiente substanţe antiradicalice naturale, și Bisabololul, un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale de reparare și calmare a pieli, au efecte hidratante, emoliente și de îngrijire.

Alege produsele potrivite în funcție de tipul tău de piele!

Gama conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de piele. Astfel, pentru protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare, precum îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare poți alege Laptele Protecție Solară SPF 30. Laptele Protecție Solară SPF 50 este indicat dacă ai o piele mai deschisă, care se înroșește repede sau pentru zonele predominant expuse la soare (spre exemplu: umeri, decolteu, brațe).

După expunerea îndelungată la soare, poți utiliza Loțiunea Calmantă După Plajă, care are rolul de a calma și revigora pielea înroșită, oferind o senzație de răcorire.

Produsele dermatocosmetice solare Gerovital H3 Derma+ SUN sunt partenerii tăi de încredere pentru toate evenimentele și experiențele speciale din acest sezon estival, fie că vorbim de ieșirile la piscină, la mare sau în natură, de vacanțe și concedii sau alte activități desfășurate în aer liber. Este o gamă sigură pentru întreaga familie, purtând garanția de calitate marca Gerovital – Doctor în frumusețe de peste 50 de ani.

Cu Gerovital H3 Derma+ SUN ești expertă în soare. Și în tot ce e nou sub el.

Farmacistul Catena va recomanda:

Derma Sun - Lapte protectie solara SPF 50, 150ml

Derma Sun - Lapte protectie solara SPF 50, 150ml

Derma Sun - Lapte protectie solara SPF 50 este un…

Derma Sun - Lotiune calmanta dupa plaja, 150ml

Derma Sun - Lotiune calmanta dupa plaja, 150ml

Derma Sun - Lotiune calmanta dupa plaja este un produs…

Derma Sun - Lapte protectie solara SPF 30, 150ml

Derma Sun - Lapte protectie solara SPF 30, 150ml

Derma Sun - Lapte protectie solara SPF 30 protejeaza…