Corp suplu si tonifiat de sarbatori!

Arderea grasimilor

Persoanele care vor sa renunte la kilogramele in plus apeleaza de multe ori la produsele pentru arderea grasimilor. Aceste produse sunt suplimente care contin compusi naturali sau artificiali si care sustin procesul de slabire.

 

Ce sunt produsele pentru arderea grasimilor?

Aceste suplimente cresc rata metabolica de repaus (rata metabolica bazala). Ingredientele active din produsele pentru arderea grasmilor ajuta la eliminarea grasimii corporale. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetari cu privire la efectele ingredientelor precum cofeina asupra ritmului cardiac si tensiunii arteriale.

Aceste produse pentru arderea grasimilor blocheaza absorbtia grasimilor sau carbohidratilor, reduc apetitul sau accelereaza metabolismul.

 

Cat de eficiente sunt produsele pentru arderea grasimilor?

Aceste produse cresc tensiunea arteriala si sporesc consumul de energie, ceea ce poate duce in cele din urma la pierderea in greutate in timp. Cu toate acestea, persoanele care au tensiune arteriala mare ar trebui sa ia masuri de precautie, deoarece administrarea de produse pentru arderea grasimilor ar putea provoca hipertensiune arteriala.

 

Citeste mai mult!