Corp suplu si tonifiat de sarbatori!

Reducerea apetitului

Produsele pentru reducerea poftei de mancare va ajuta sa slabiti, reducand foamea sau provocand senzatia de satietate. Aceste produse sunt benefice pentru persoanele care au greutate corporala excesiva. Pentru rezultate mai bune, specialistii recomanda sa combinati aceste produse pentru reducerea poftei de mancare cu adoptarea unui stil de viata sanatos, cum ar fi alimentatia si exercitiile fizice.

 

Ce sunt produsele pentru reducerea poftei de mancare?

Produsele pentru reducerea poftei de mancare sustin procesul de slabire. Ele influenteaza nevoia creierului de a manca. Produsele pentru reducerea apetitului pot controla senzatia de foame sau pot ajuta la instalarea mai rapida a senzatiei de satietate. Drept urmare, o persoana ingereaza mai putine calorii si slabeste.

 

Cat de eficiente sunt produsele pentru reducerea poftei de mancare?

In medie, persoanele care iau astfel de produse si care adopta un stil de viata sanatos (o alimentatie nutritiva si exercitii fizice) pierd 3% pana la 9% din greutatea initiala in decurs de 12 luni.

Pentru cine sunt recomandate produsele pentru reducerea poftei de mancare?

Aceste produse sunt recomandate pentru persoanele care au:

 • Indicele de masa corporala (IMC) mai mare de 30 (obezitate)
 • IMC de 27 sau mai mare si diabet zaharat sau hipertensiune arteriala.

 

Care sunt beneficiile folosirii produselor pentru reducerea poftei de mancare?

Aceste produse stimuleaza pierderea in greutate. Mai exact, va pot ajuta sa schimbati felul in care mancati si sa invatati sa recunoasteti semnele senzatiei de satietate.

 

Citeste mai mult!

 • Sucrazit Mushroom -300tb

  Sucrazit Mushroom -300tb

  Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii, prin urmare il pot folosi si persoanele care tin diverse cure de slabire sau diete.…

 • Zaharina 19mg x 100 compr

  Zaharina 19mg x 100 compr

  Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care sufera de diabet, dar si pentru cei care vor sa slabeasca.…

 • Anastasia Valter shape x 30 caps