Rezervari online Catena

Infertilitate

Cu infertilitate sunt diagnosticate femeile care nu reusesc sa ramana insarcinate dupa un an de incercari. In cazul femeilor trecute de varsta de 35 de ani, diagnosticul de infertilitate se pune dupa 6 luni de incercari. De asemenea, femeile care pot ramane insarcinate, dar care nu pot duce o sarcina la termen, pot fi diagnosticate cu infertilitate.

 

O femeie care nu a reusit niciodata sa ramana insarcinata este diagnosticata cu infertilitate primara. In schimb, o femeie care a avut cel putin o sarcina de succes in trecut, dar care nu mai poate sa ramana insarcinata in prezent, va fi diagnosticata cu infertilitate secundara.

Infertilitatea nu este o problema specifica femeilor. Exista o multime de barbati infertili. De fapt, barbatii si femeile prezinta acelasi risc de a avea probleme de fertilitate.

Din fericire, exista o serie de produse-tratament pentru infertilitate, cum ar fi suplimentele alimentare care contin branca-ursului si acid folic. Acidul folic este esential pentru sanatatea bebelusului, fiind implicat in preventia defectelor de tub neural.

Citeste mai mult!

 • Sermatrop Alfa x 30 compr. film.

  Sermatrop Alfa X 30 comprimate filmate

  Sermatrop Alfa este creat de experti din Elvetia, fiind produs de Laboratoire d`Innovation vegetale SAS ZA de Champgrand 275 fr-26270 Loriol-sur-Drome (France).  Sermatrop Alfa, supliment…

 • DAC.PL Tinctura branca ursului 200ml

  DAC.PL Tinctura branca ursului 200ml

  Tinctura de Branca ursului este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala,…

 • Secom Maca SE x 60cps.