5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games

5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games 5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games

Ultima actualizare: 8 februarie 2020

Catena Racing Team - campioana la proba de volei pe zapada

Catena Racing Team, cel mai mare club polisportiv al unei companii din Romania, a castigat 9 medalii in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna pentru companii - Winter Corporate Games 2020, desfasurate recent la Brasov, din care 5 de aur, 3 de argint si 1 de bronz.

Rezultatele sunt cu atat mai spectaculoase cu cat membrii Catena Racing Team au participat la doar 6 discipline din cele 15 ale competitiei, in clasamentul general pe companii urcand pe locul 3, dintr-un total de 34 de echipe participante, cu peste 1.000 de sportivi.

Cele mai multe medalii au fost obtinute la proba de alergare montana - cros pe o lungime de 10,5 km, cu o diferenta de nivel de +950 de metri, castigand 3 medalii de aur, prin Constanta Gherasim, Simona Gorcea si Eugen Frincu, o medalie de argint, prin Marius Gane, si una de bronz, prin Cristian Dinu.

La proba de alergare montana, Catena Racing Team a castigat 3 medalii de aur, o medalie de argint si una de bronz 

De asemenea, Catena Racing Team a fost campioana la proba de volei pe zapada, gratie senzationalei echipe conduse in teren de capitanul Stefan Tudor. Si la tenis de masa, membrii Catena Racing Team au stralucit, obtinand o medalie de aur, la individiual, prin Cosmin Fodoran, si un titlu de vicecampioana, la dublu, prin Cosmin Fodoran si Mihai Angelescu, dupa o finala spectaculoasa cu echipa Varta Romania.

La randul sau, echipa de fotbal a Catena Racing Team a devenit vicecampioana a turneului, intr-o competitie cu 21 de formatii participante, disputand finala cu echipa Fan Curier, care a fost formata exclusiv din colaboratori externi, 5 dintre jucatori fiind componenti ai Nationalei de minifotbal.

Echipa de fotbal a Catena Racing Team - vicecampioana la Winter Corporate Games 2020

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa. In cei nici 6 ani de activitate, Catena Racing Team a dobandit un palmares impresionant, depasind 330 de podiumuri castigate - 101 medalii de aur, 122 medalii de argint si 111 medalii de bronz.