Catena a lansat proiectul Carticica Mama si Copilul

Catena a lansat proiectul Carticica Mama si Copilul Catena a lansat proiectul Carticica Mama si Copilul

Ultima actualizare: 6 iunie 2019

 
Peste 200 de persoane, deopotriva mamici si copii, jurnalisti si bloggeri au participat la lansarea unuia dintre cele mai importante proiecte ale anului 2019, „Carticica Mama si Copilul”. 
 
Dedicate parintilor, copiilor si unui stil de viata sanatos, cele 8 carticele cuprinse in proiectul „Mama si Copilul” au fost prezentate in cadrul unui eveniment ce a cuprins o conferinta de presa, dar si o multime de surprize pentru cei mici. Structurate pe categorii de varsta si distribuite gratuit in farmaciile Catena, carticelele ofera informatii extrem de importante atat pentru viitoarele mamici, cat si pentru cele care au deja copii. 
 

Carticelele au fost concepute de specialisti din domeniul medical

 
 
Toate detaliile despre proiectul „Carticica Mama si Copilul” au fost explicate in cadrul unei conferinte de presa, care a fost deschisa de Alexandru Vlad, coordonator al proiectului Mama si Copilul.
 
„Acest proiect, Carticica Mama si Copilul, este extrem de important si drag noua. Sunt multe surse de informatie in era tehnologiei, din care putem sa intelegem ce inseamna un stil de viata sanatos, dar nu toate sunt sigure sau de specialitate. Noi am vrut sa accentuam faptul ca fiecare carticica contine cele mai importante subiecte si informatii esentiale pentru parinti. Acestia pot citi si reciti aceste informatii, care vor deveni un punct de referinta atunci cand este nevoie. Acest proiect a fost conceput cu si de specialisti din domeniul medical si, mai mult, am adaugat expertiza noastra din domeniul farmaceutic, sfaturile noastre si recomandarile legate de anumite produse din gama foarte larga si variata pe care o avem. Puteti avea incredere in Farmacia inimii ca sanatatea micutului este pe maini sigure!”, a declarat Alexandru Vlad in deschiderea conferintei de presa.
 
In cadrul conferintei au mai luat cuvantul Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena, si Gabriela Dinu, specialist marketing Catena, categoria Mama si Copilul. Pe parcursul evenimentului, invitatii s-au bucurat de un delicios bufet Candy Cat, iar copiii au avut parte de momente de distractie maxima, datorita animatorilor si a activitatilor de face painting. Distractia a continuat cu spectacolul pentru copii „Revolta povestilor”, care a starnit ropote de aplauze si aprecieri din partea publicului. 
 
 
Mamicile sunt asteptate in luna iunie 2019, in orice farmacie Catena, cu cardul Mama si Copilul (cele care nu au isi pot face card pe loc in orice farmacie), pentru a primi gratuit „Carticica Mama si Copilul”, aferenta varstei copilului.
 
Text de Alin Claudiu Popescu