Catena Racing Team la Macin Mountain Fun 2022

Catena Racing Team la Macin Mountain Fun 2022 Catena Racing Team la Macin Mountain Fun 2022

Ultima actualizare: 24 iunie 2022

Catena Racing Team a participat la Macin Mountain Fun 2022, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului, pe o serie de trasee pitoresti, de o frumusete rara.

Foarte important pentru noi este faptul ca acum 8 ani, aici, in acest peisaj de poveste al Muntilor Macin, a avut loc prima participare a echipei Catena Racing Team la o competitie. De aceea, Macin Mountain Fun ne este foarte drag si de fiecare data revenim aici cu mare bucurie-n suflete pentru a concura, dar mai ales pentru a ne deconecta.

Cum a pornit si mai ales cine este in spatele aceste-i povesti, aflam din materialul video urmator! Dorim sa va prezentam colegii fondatori care pun sufletul la bataie pentru noi, colegii participanti.

Trebuie sa-i felicitam din toate inimile noastre pe toti participantii pentru curaj, pe membrii Catena Racing Team pentru determinare si mai ales pentru zambetele oferite.

Catena Racing Team este o echipa polisportiva formata exclusiv din angajati si colaboratori ai firmelor Fildas, Catena si Tonica Group, cu totii pasionati de sport si de miscare in aer liber. In cei 8 ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 500 de podiumuri, cu medalii de aur, argint si bronz, cu premii si trofee in campionatele corporatiste de fotbal si tenis de masa. In plus, pe langa competitiile intercluburi la care participa (si castiga!), Catena Racing Team a initiat si organizat propriile campionate nationale de fotbal si handbal feminin. Atat de frumoasa si colorata este echipa CATENA RACING TEAM!

Sportul schimba vieti!

#CatenaRacingTeam, povestea merge mai departe

Realizator: Ioana Bercaru

Imagine: Silviu Crangureanu/Mihai Stirbu
Foto: Sabina Ghiormescu